Barion Pixel Jennifer Lawrence és férje így még nem mutatkoztak – nem hiába imádja őket a világ – Coloré

Jennifer Lawrence és férje így még nem mutatkoztak – nem hiába imádja őket a világ

2023. 09. 20.

Négy éve házasok és még a ruhatárukban is összhang van, ez azért nem semmi. Jennifer Lawrence és férje pedig most sem tudott hibázni.

Miközben rengeteg szakítás és válás jutott 2023-ban a sztárvilágra, vannak, akik között továbbra is remek a harmónia, és ez még az öltözködésükben is megmutatkozik. Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence és galéria igazgató férje nem az első alkalommal hangolták össze az outfitjüket.

Az Éhezők viadalának sztárja és Cooke Maroney is a lezser bézs megjelenésre vágyott. A 33 éves Jennifer búzaszínű garbós pulóvert, a férje pedig egy világos barna árnyalatú inget viselt, fehér pólóval. Mindketten sötét nadrágot viseltek, Lawrence egy bézs színű táskát is választott kiegészítőként, és a páros mindkét tagja napszemüveget viselt. A színésznő egy világosbarna, nyitott orrú cipőt vett fel, míg Maroney barna velúr tornacipőt viselt.

A pár szokásához híven New York utcáin sétálgatott, ahogy korábban is, amikor lencsevégre kapták őket matchy-matchy szettben. Akkor mindketten fehér felsőt és sötét nadrágot viseltek, így megjelenésük laza volt, de elegáns.

Jennifer Lawrence és Maroney 2019 februárjában jegyezték el egymást, majd az év októberében össze is házasodtak, 2022 februárjában pedig megszületett első gyermekük, Cy nevű fiuk. Jennifer férje egyébként rendkívül sikeres művészeti galéria igazgató, aki a kortárs művészet terén szerzett szakértelméről ismert. Dolgozott a híres-neves New York-i Gagosian Galériában, és számos elismert kiállítás kurátora volt. Maroney a művészetek mellett imádja a természetet, rendszeresen viszi családját kirándulni, túrázni. És habár rengeteg A-listás ismerőse van Hollywoodban, ő maga kerüli a rivaldafényt.

Jennifer Lawrence
Forrás: Robert Kamau/Getty Images

A sztárvilágban nem ritka, hogy a szerelmes felek összehangolják, mit vesznek fel. Jeff Goldblum és felesége, Emilie Livingston, Kourtney Kardashian Barker és férje, Travis Barker, valamint Melissa McCarthy és férje, Ben Falcone is rendszeresen össze öltöznek.

Forrás: People
Borítókép forrása: Kevork Djansezian/Getty Images