Barion Pixel Júniusban érkezik a Sárkányok házának 2. évada – Minden, amit eddig tudunk róla – Coloré

Júniusban érkezik a Sárkányok házának 2. évada – Minden, amit eddig tudunk róla

2024. 03. 05.

A Sárkányok háza második évada a HBO-on lesz látható.

A Trónok harca spinoffja, a Sárkányok háza igen nagy népszerűségre tett szert, ezért érkezik a második évad, amire csak júniusig kell várni! Pontos dátum még nincsen, de úgy tűnik, hogy a tavaly novemberben belengetett nyár eleji időszakot sikerül tartaniuk.

Sárkányok háza 2. évad – Amit tudni lehet

A Sárkányok háza George R. R. Martin Trónok harca című sorozatának Tűz és vér című része alapján készült, és a Targaryen-dinasztia életét követi. A cselekmény a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és nagyjából száz évvel azután, hogy a Targaryenek egyesítették a Hét Királyságot.

Várhatóan a következő évadba is visszatér többek közt Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel és Ewan Mitchell is. Az új szereplők között köszönthetjük Abubakar Salimot, Gayle Rankint és Freddie Foxot is.

A Sárkányok háza júniusban érkezik a HBO-ra / Kép forrása: Imdb
A Sárkányok háza júniusban érkezik a HBO-ra / Kép forrása: Imdb

A tíz epizódos első évadot 2022. augusztusától októberig sugározták. A második évadot 2023. tavaszán kezdték el forgatni, és mivel nem befolyásolta a Hollywoodot érintő sztrájk, nem csúsztak ki az időből. Ennek oka, hogy a forgatókönyvírók eddigre már végeztek, így ha sztrájkoltak is, ez már nem érintette a sorozatot.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb