Barion Pixel Dead Boy Detectives: Április 25-től új időszámítás kezdődik ezzel a misztikus sorozattal a Netflixen – Coloré

Dead Boy Detectives: Április 25-től új időszámítás kezdődik ezzel a misztikus sorozattal a Netflixen

2024. 04. 06.

A Dead Boy Detectives több generációt is megszólít, merőben friss, csavaros és látványos.

A Netflix április végén elhozza a Dead Boy Detectives című misztikus sorozatot, melyben a halál mint állandó főszereplő lesz jelen, mégis rengeteg humorra számíthatunk, arról nem is beszélve, hogy izgalmas narratíva és remek fiatal színészek keltik életre a nem mindennapi történetet. A széria a The Sandman spin-offja, így annak készítői alkották meg, de nagyon úgy fest, hogy ez a sorozat azoknak is nagyon bejövős lesz, akik az eredeti Az álmok fejedelmében csalódtak végül.

Dead Boy Detectives
Forrás: Netflix

A szinopszis így szól:

A több évtizedes különbséggel született tinédzserek, csak a halálban találnak egymásra, ŐK Edwin és Charles, akik legjobb barátok és szellemek… együtt pedig rejtélyeket oldanak meg. Bármit megtesznek, hogy összetartsanak – beleértve a gonosz boszorkányok, a Pokol és a Halál elől való menekülést vagy ellenük való küzdelmet is. Egy Crystal nevű tisztánlátó (Kassius Nelson) és barátja, Niko (Yuyu Kitamura) segítségével képesek megjelenni a halandók birodalmában és megfejteni annak legrejtélyesebb paranormális eseteit.

Az új sorozat egy pokolian szórakoztató menet lesz, tele érzelemmel, izgalommal, látvánnyal és humorral. Mindenféle félelmetes és misztikus lény övezi majd a fiatal szellem detektívek útját, úgy mint démonok, zombik, gyilkos bohócok, életre kelt rémálmok, látnokok. És ha ez nem volna elég, a pokol legmélyebb bugyraiba is leutazhatunk a főhősökkel, majd egy éles dimenzió váltással ismét a valóságban találjuk magunkat. Már az előzetes is nagyon szórakoztató és maximális kedvcsináló a műfaj kedvelőinek.

Az április 25-én debütáló Dead Boy Detectives főszereplői George Rexstrew, Jayden Revri, Joshua Colley, Yuyu Kitamura és Kassius Nelson.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Netflix