Barion Pixel 10 érdekesség, amit még tuti nem hallottál a Dallas-ról – A Ewing-ház titkainak nyomában – Oldal 2 – Coloré

10 érdekesség, amit még tuti nem hallottál a Dallas-ról – A Ewing-ház titkainak nyomában

2024. 04. 18.

A Dallas egy időben minden magyar ember tévéjén ott volt, hiszen a kilencvenes évek Magyarországáról rendkívüli izgalmat jelentett egy amerikai család, a Ewingok élete. Utánajártunk annak, hogy mi az, amit nem tudhattunk, amikor népszerű volt itthon a sorozat.

3. Houston, baj van!

A sorozat készítője Houstonnak keresztelte el a sorozatot, mivel ez valódi olajváros, ellentétben Dallas-szal, ami a bankjairól híres. Mindez a produkciós céget nem érdekelte, így Dallas lett a sorozat címe, pusztán azért, mert a tulajdonos úgy érezte, hogy egyszerűbben rááll az emberek nyelve.

4. ,,Piába minden!”

Larry Hagmanről köztudott volt, hogy nem vetette meg az italt, nem úgy a Bobby-t alakító Patrick Duffy-ról, aki megpróbálta felvenni a versenyt a kollégájával, de nem tudta tartani a lépést. A reggeli közös pezsgő után ugyanis Larry Hagman ebéd előtt is iszogatott, majd ebédkor közösen, és míg Patrick Duffy utána este és éjszaka ivott, addig kollégája napközben is rájárt arra, ami iható.

5. Jockey, a jófiú

Bár Jockey-t a nézők velejéig romlottnak hitték, az őt megformáló Larry Hagman szerint tévedtek. Ő ugyanis úgy látta, hogy Jockey

üzletember volt, ami rögtön elég rossz. De nem is tudom. Gondoskodott a családjáról. Nem nevezném rossznak, ő csak egy olajmágnás volt.

Folytatás a következő oldalon!