Barion Pixel Lékai-Kiss Ramóna: „A kishúgom volt eddig a legszebb karácsonyi ajándékom” – Coloré

Lékai-Kiss Ramóna: „A kishúgom volt eddig a legszebb karácsonyi ajándékom”

2021. 12. 20.

Sztárok karácsonya c. sorozatunkban hazai színészeket, énekeseket, séfeket és más hírességeket faggatunk az ünnepi előkészületekről. Mai interjúnkban a színésznő-műsorvezető mesél arról, hogy miért szeret jobban adni, mint kapni, kiderül, hogyan kerül a hal a Balatonból az asztalra, és megtudtuk azt is, hogy Kevin nélkül Lékai-Kiss Ramónáéknál sincs karácsony.

Melyik volt a legemlékezetesebb karácsonyod?

1994. december 2-án megszületett a kishúgom Debóra, napra pontosan a tizedik szülinapomon. Ő volt eddig a legszebb karácsonyi ajándékom!

Mikor kezdesz hangolódni az ünnepekre?

Régen az utolsó pillanatra hagytam a készülődést, de amióta Noé megszületett, gondosan megszervezek mindent jó előre. A fát pedig a Jézuska hozza, 24-én reggelre. 

Lekai Kiss Ramona
Kevin nélkül nincs karácsony / Kép forrása: Lékai-Kiss Ramóna

Mit szeretnél kapni, illetve adni?

Közhely, de jobban szeretek adni, mint kapni. Imádom látni a családom arcát amikor sok-sok titkolózás után azt kapják, amire igazán vágynak, legyen az egy kézzel készített ajándék, kicsi, nagy, vagy esetleg egy élmény. A lényeg, hogy igyekszem valóra váltani az álmaikat! 

Ha karácsony, akkor az otthon, családi körben, vagy inkább elutaztok?

Születésem óta mindig együtt a család, és ez így is marad amíg világ a világ… csak a helyszín változik néha, hogy éppen kinél táborozunk le: anyukáméknál, nálunk, a tesóméknál vagy éppen a férjem szüleinél – de a lényeg, hogy együtt! 

Mi az elmaradhatatlan karácsonyi menü, és ki ilyenkor a szakács?

Általában felosztjuk a feladatokat, de a halászlé és a sült süllő az alap. Ráadásul – veszprémi család révén – a halacskákat apukám fogja a Balatonból, anyukám pedig elkészíti, a bejglivel együtt.

Van-e kedvenc karácsonyi filmed?

A Reszkessetek betörők.

Hogy álltok a ronda karácsonyi pulcsikkal?

Imádom a rondát és nem rondát egyaránt, a lényeg: karácsonyi legyen. Ilyenkor, decemberben, jöhet bármi!

Mi a terv a szilveszterre?

Pihenés és rákészülés a 2022-re.

Ha lehetne három kívánságod 2022-re, mit kívánnál?

Egészséget, álmokat és azoknak a beteljesülését! 

Sztárok karácsonya sorozatunkban még Dancs Annamarival, Oszvald Marikával, Kamarás Ivánnal, Köllő Babett-tel, Keresztes Ildikóval, Rácz Jenővel, Ördög Nórával, Fördős Zével, Csonka Andrással és Kamarás Norberttel beszélgetünk.

/szelavi/interju/lekai-kiss-ramona-a-kishugom-volt-eddig-a-legszebb-karacsonyi-ajandekom/