Barion Pixel Teraszozz otthon télen nyáron! (X) – Coloré

Teraszozz otthon télen nyáron! (X)

2021. 09. 17.

Az otthoni teraszozáshoz trendi megoldás a pergola. Ha vizuális típus vagy, ezt szeretni fogod! A Pergola AR (Augmented Reality) applikációval megtervezheted, sőt a házhoz illesztve meg is nézheted, hogy mutat majd a végeredmény. Próbáld ki!

Mi is a pergola? Olyan modern árnyékoló, amely a XXI. századi funkciókat ötvözi a szinte minden igényt kielégítő látvánnyal. Családi ház, exkluzív penthouse, belvárosi vagy Balaton-parti étterem vagy kávézó teraszának árnyékolása a feladat, a trendi pergolák elengedhetetlen kellékei az év bármely szakaszában a kellemes teraszhangulatnak.
A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt – tartja a mondás. Most viszont a képzeletet helyettesítheted a Pergola AR applikációval.

Pergola

Számtalan funkcióban jól működik

Vidd haza a kedvenc fagyizód, kávézód, éttermed teraszhangulatát!

A színben és kialakításban variálható pergolák jól használhatók bárhol. Legyen szó aprócska terasz minél hasznosabbá tételéről, intimitásáról, védenek a kíváncsi tekintetektől. A családi ház teraszára pedig a homlokzathoz illeszkedő, szinte bármilyen színben, variálható felülettel választható pergola kerülhet. Ha a szerkezet minden oldala zárható, a gyerekek benti játszótere bővülhet a szabadba, vagy éppen fordítva: az esti grillezések kinti tere válhat védetté, amit a rejtett világítás még hangulatosabbá tesz. Lehet belőle autóbeálló is és ez nem túlzás!

A modern pergolák a társasházak nagy teraszainak, penthouse lakásainak trendi elemei, ami pl. külső konyhaként, kertibútorokkal, dísznövényekkel a tengerparti nyaralós hangulatot idéző baráti összejövetelek kedvelt tere.

Applikacio pergola

Ne „képzeld el”! Tervezd meg!

Töltsük le az applikációt és kezdjünk is hozzá!

Válasszuk ki a pergola méretét, majd a ház látványához, színeihez, stílusához, és ízlésünkhöz megfelelően bármilyen színben választhatunk lamellákat és oldallezárásokat, válogathatunk a vászonanyagok között is! Fokozhatjuk az élményt a beépített ledvilágítással, okos megoldásokkal, de hűvösben is használhatóvá tehetjük a teraszt néhány kattintással.

Az app pontról-pontra végig vezeti a felhasználót a pergola tervezési folyamatán. Közben módosíthatunk, tetszés szerint finomíthatunk az elemeken a végeredményig.

És most jön a „REALITY”!

A folyamat közben azt is nyomon követhetjük, hogy mutat a tervezett árnyékoló a teraszon vagy a kertben, hiszen a tervezett pergola látványa folyamatosan a képernyőn változik. Mentsük el és megnézhetjük, hogy mutat az elképzelt helyen, házhoz, kert látványához igazítva, mérethelyesen a megtervezett, akár bioklimatikus vagy ferde kialakítású, vízzáró pergola! Az Augmented Reality a valóság egyfajta virtuális kibővítése, amikor pl. egy mobiltelefon kamerájával szétnézve a valós környezetbe virtuális elemeket vetítünk.

Az elmentett 3D modellt tehát illesszük a teraszra, a kertbe … és nézzünk körül…!

Ilyen volt a appban, ilyen lett a végén!

És hogy ne legyen meglepetés: ahogy alakul a pergolánk, az app-ban követhetjük az éppen összeállított szerkezet ajánlati árát is. Ha kész az összeállítás, akár a szerelési és szállítási szolgáltatással együtt egyszerűen meg is rendelhetjük. Persze még előtte néhány gyakorlati lépés következik – konzultáció a gyártóval -, de a lényeg, hogy a korszerű Augmented Reality-nek köszönhetően már virtuálisan láthattuk a végeredményt.

App Montazs

A színekről, felületekről, lehetőségekről további információ, valamint a Pergola AR app letöltése:

V151.hu – Pergola értékesítés