Barion Pixel A 154. nap hozta el a megnyugvást Molnár Gusztávnak, Demcsák Zsuzsa férjével romantikázik, Kárpáti Rebeka jegygyűrűt villantott – Lapszemle – Coloré

A 154. nap hozta el a megnyugvást Molnár Gusztávnak, Demcsák Zsuzsa férjével romantikázik, Kárpáti Rebeka jegygyűrűt villantott – Lapszemle

2024. 01. 09.

Míg Molnár Gusztáv élete egyik legkeményebb évén van túl, Demcsák Zsuzsa házas emberként lépett az új esztendőbe, és hamarosan Kárpáti Rebekának is bekötik a fejét!

Molnár Gusztáv betekintést enged kálváriájába, amit a 265 nap alatt átélt az elvonón, ahová alkoholproblémái miatt vonult be. A színész tavaly augusztusban hagyta el az intézményt, és az ott töltött idő alatt nemcsak nehézségekkel nézett szembe, hanem önmagával is.

Molnár Gusztáv pokolbéli napjai

A Blikk a Tények Pluszból idézett, ahol Gusztáv elmondta, hogy öt hónap telt el, mire sikerült sírás nélkül letudnia egy napot.

Az első hetekben tényleg csak a magány, a kétségbeesés, számoljuk a napokat… 153 napig sírtam, a 154. volt az első, amikor nem. Azt éreztem, hogy jó, oké, fel lehet épülni, vagy meg lehet próbálni meggyógyulni, de minek? Mert hogy én alapvetően Magyarországon többet játszani nem fogok, ugye az alkoholizmus az egy stigmatizált állapot. Rád van sütve, örökre rajtam marad valamilyen szinten, volt egy ilyen félelmem, tehát nem nagyon volt motivációm.

Szerencsére az élet rácáfolt a színész víziójára, ugyanis visszakapta a barátait és saját magát is, és megtudta, hogy milyen sokan szeretik.

Demcsák Zsuzsa ismét feleség

A gyönyörű műsorvezető 2022-ben vált el indiai férjétől, de nem adta fel, hogy megtalálja a szerelmet, és 2023-at feleségként zárta. Az új évet Prágában kezdték, ami azért fontos hely Zsuzsa számára, mert ebben a városban látta meg a napvilágot. Újdonsült férjéről nem sokat tudni, de a Bors találata szerint az ünnepekkor olyan kép volt látható a műsorvezető Instagram-oldalán, amelyen egy férfi és az ő keze látható karikagyűrűkkel, Mr. és Mrs. felirattal.

Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem / Kép forrása: TV2
Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem / Kép forrása: TV2

Kárpáti Rebeka fejét bekötik

Kárpáti Rebeka és párja is új státuszban léptek az új esztendőbe, ugyanis menyasszony és vőlegény lettek – szúrta ki a Blikk! Szerelme, Lénárd András egy meglehetősen nagy gyémánttal díszített gyűrűt húzott kedvese ujjára. Az egykori szépségkirálynő és Lénárd András két éve ismerkedtek meg, s bár sokáig sikerült titokban tartani a rejtélyes férfi kilétét, nemrégiben kiderült, hogy kiről van szó. A manapság színésznőként dolgozó Rebeka egy nálánál tizenhét évvel idősebb férfit választott, és a gyűrű alapján még az is lehet, hogy idén újabb sztáresküvő lesz!

Nyitókép forrása: RTL.