Barion Pixel Molnár Gusztávnak majdnem meg kellett halnia ahhoz, hogy élhessen – Coloré

Molnár Gusztávnak majdnem meg kellett halnia ahhoz, hogy élhessen

2023. 12. 01.

Molnár Gusztáv az elvonó előtti kálváriájáról mesélt. Mint mondta, az öngyilkosság is megfordult a fejében, de nem ez volt az utolsó csepp.

Molnár Gusztáv őszintén beszélt arról, hogy mi vezetett odáig, hogy elvonóra menjen. Mint mondta, 14 évesen már ájulásig itta magát, ami akkor jó poén volt, s nem senki nem gondolta volna, hogy később az alkohol miatt mély gödörbe fog kerülni az élete. Felesége elvált tőle, és a fiát sem láthatta, ám az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor verekedés folytán kórházba került. Ekkor az orvosok felhívták a figyelmét arra, hogy gyulladásban van a teste, és hogy ha így folytatja nem sok ideje, csupán hónapjai vannak hátra.

Molnár Gusztáv kálváriája

Molnár Gusztávot a Barátok köztben és a Drága örökösökben ismerhettük meg, ám az utóbbi pár évben nem színművészete miatt került az újságok címlapjára, hanem magánélete miatt. Életének tragédiája a lapok hasábjain zajlott, így tudható volt, hogy milyen viszonyban van a feleségével éppen, ahogy azt is, hogy magára maradt, majd végül elvonóra ment.

Molnár Gusztávnak meg kellett értenie, hogy mi mindent vett el tőle az alkohol / Kép forrása: RTL Sajtóklub
Molnár Gusztávnak meg kellett értenie, hogy mi mindent vett el tőle az alkohol / Kép forrása: RTL Sajtóklub

Harminchetedik születésnapját már tisztán ünnepelte, ám tavaly még nem volt biztos, hogy megéli a születésnapját: élete olyan negatív fordulatokat vett, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében – mondta az RTL-nek:

„Szerettem volna elhagyni édesanyámnak a lakását, és vonat elé vetni magam, vagy valami ilyesmi gondolataim voltak, csak anyukám félemeleten lakik és nem tudtam lépcsőzni. És akkor térdre rogytam, és elkezdtem zokogni, hogy azért ez egy öngól, hogy hogy lehet oda eljutni, hogy ekkora vesztes vagyok, hogy most már erre is képtelen vagyok. Tulajdonképpen valamilyen szinten egyébként meg is haltam tavaly” – nyilatkozta a csatornának.

Az elvonón töltött 265 nap alatt rájött, hogy mi mindent veszített el az alkohol miatt, ám ehhez meg kellett ismernie saját magát és az alkoholhoz való viszonyát is. Hatalmas erejéről tesz tanúbizonyságot, hogy odafigyel az étkezésre és az edzésre is, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy jól legyen, és bízik abban, hogy eltökéltsége nem hagyja el.