Barion Pixel Kortalan stílus: 5 lakberendezési trend, ami soha nem megy ki a divatból – Coloré

Kortalan stílus: 5 lakberendezési trend, ami soha nem megy ki a divatból

2024. 04. 03.

Nem kell többé figyelned a dekorációs divat változását: ezek a lakberendezési trendek örök életűek.

A trendek olyan gyorsan változnak, hogy szinte lehetetlen lekövetni őket. Az otthonunk esetében ez pedig különösen fontos, mivel kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy-két évente cseréljék a bútorokat, egyéb berendezési tárgyakat csak azért, mert valami kiment a divatból. Akad azonban néhány lakberendezési trend, ami örök életű, soha nem megy ki a divatból. Összeszedtünk most ötöt, amire biztosan alapozhatsz, ha menő otthont szeretnél.

1. Lakberendezési trend: shaker stílusú szekrény

A shaker stílus kulcsszavai az egyszerűség, a praktikum és a természetesség. Ez a típusú szekrény mindig megbízható és divatos választás bármely otthonba, jól működik a hagyományos és a modern, a kortárs és a vidéki belső terekben egyaránt. A jellemzően fából készült, határozottan minimalista, visszafogott, tiszta vonalak jellemzik.

Lakberendezési trend
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

2. Lakberendezési trend: szürke alapú színpaletták

A lágy és pihentető világos szürkéktől a meleg és otthonos sötétebb árnyalatokig ez a sokoldalú szín minden lakásnak eleganciát kölcsönöz. Ezt a színt mindig remekül lehet használni a ház körül, különösen azoknak ajánlott, akik még nem döntötték el, hogy milyen irányba induljanak el az otthonuk kialakításában. Alkalmazható meleg vagy hideg színként, és különböző esztétikai stílusokhoz. Ez egy olyan árnyalat, amelyre könnyen lehet építeni.

Lakberendezési trend
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Folytatás a következő oldalon