Barion Pixel Kim Kardashian vidéken vakációzik: lenyűgöző fotókat mutatott be – Coloré

Kim Kardashian vidéken vakációzik: lenyűgöző fotókat mutatott be

2024. 02. 03.

Mielőtt elolvadna a hó, Kim Kardashian kibérelt egy faházat a hegyekben, ahol testvéreivel együtt kiélvezik a téli csodavilágot.

Kim Kardashian esetén persze a vidék fogalma nem más, mint Aspen, ami a sztárok téli paradicsoma. A rusztikus faházat Chloe-val és Kendall-al közösen bérelte ki Colorado államban , hogy úgy élje át a téli csodaországot, mint egy helybéli.

A 43 éves sztár egész héten mutatta meg a közösségi médiában a fából készült lakot, ami úgy néz ki, mint az aranyláz idején volt.

Minden fa, a padlózat, a falak, a mennyezeti keresztgerendák, óriási belmagasság, tényleg meseszép és feltehetően nem olcsó mulatság a kibérlése. A falakon odaillő vadászati díszek, agancsok, a padlón és a falakon indián szőttesek láthatóak a képeken. Még a csillárt is agancsokból alakították ki.

Kanye West egykori felesége a tájról is osztott meg fotókat, hogy száz százalékig tudjuk irigyelni, a környék hóval borított, mindenhol hegycsúcsok meredeznek és szintén havas fenyőfák kandikálnak ki a festői vidéken. A kommentelők szerint ez a vidék és maga a faház megidézi a Kevin Costner féle Yellowstone ranch feelingjét.

Kim Kardashian testvérével, Kendallal közös képet is posztolt, az ott töltött időt pedig síeléssel és pihenéssel töltötték.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jon Kopaloff/Getty Images