Barion Pixel Így győzd meg a férjed, hogy igenis jó lesz az a bútor – Coloré

Így győzd meg a férjed, hogy igenis jó lesz az a bútor

2021. 06. 17.

Ha végre megleltük A bútort, egy makacsan ellenálló férj már nem jelenthet számunkra akadályt vágyálmaink megvalósításához. Azonban egy okos nő nem hisztivel és durcival ér célba, hanem olyan csalafinta meggyőző erővel, melytől a ház ura ténylegesen elhiszi: ez a tökéletes bútor!

Készítsünk mood boardot

Már a 21. szőnyeg képével rukkolunk elő, de ő rendre mindet megvétózza – akkor itt az idő bevetni az aduászt és elkészíteni a szoba mood boardját. Ez a legfantáziátlanabb férfinak is segít majd elképzelni a kérdéses bútort abban a miliőben, ami a fejünkben él. És ha még belecsempészünk valami olyan apróságot is, amit tuti imádni fog, máris bezsebelhetjük a női fülnek legszebben csengő elismerést: „ja, hát így egyben tényleg jól néz ki”.

Nézzük meg élőben

Alakítsuk úgy a hétvégi programot, hogy „véletlenül” éppen arrafelé vezessen az utunk, ahol a kiszemelt darab található. És ha már úgyis itt vagyunk, ugorjunk be az üzletbe és nézzük meg együtt azt a kanapét. Könnyen előfordulhat, hogy ami ellen eddig kézzel-lábbal hadakozott, az a valóságban annyira meggyőzi, hogy kirobbantani is alig bírjuk majd a puha párnák közül.

Lakberendezes Butor Ferj Meggyozese 2
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

Éljünk a próba lehetőségével!

Ha a hetek óta tartó állóháborúban mindkettőnket a végkimerülés fenyegeti, utolsó leheletünkkel még ajánljuk fel számára a próba lehetőségét: megrendeljük, megnézzük, és ha így sem tetszik, egyszerűen visszaküldjük. A saját otthonunkban, a többi bútorral együtt egészen más benyomást kelthet az addig csak képen látott darab, és így egycsapásra csatát nyerhetünk.

Lakberendezes Butor Ferj Meggyozese 3
Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

Legyen néhány alternatíva a tarsolyunkban

Vegyük elő a legfondorlatosabb énünket és hízelegjünk kicsit a férfi egonak. Azaz ne állítsuk párunkat kész tények elé, hanem gyűjtsünk össze minél több szóba jöhető darabot és hagyjuk, hogy ő hozza meg a végső, diadalmas döntést.

Borítókép forrása: Forrás: Shutterstock/PuzzlePix