Barion Pixel Biztonságos tárolás alapja: a minőségi értékmegőrző szekrény (X) – Coloré

Biztonságos tárolás alapja: a minőségi értékmegőrző szekrény (X)

2024. 02. 17.

Sokoldalú megoldást kínálnak az értékmegőrző szekrények számos különböző iparágban. Alapvetően a biztonságos tárolás eszközei, melyek eltérő méretekkel, színnel tökéletesen a megrendelő igényeire szabhatóak.

A kisebb eszközök, mint például a mobiltelefon tárolására szolgáló egységek mellett a táskák, nagyobb tárgyak elhelyezésére is alkalmas értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre, például az ILMARKET.HU kínálatában. A széles körben alkalmazható fém bútorok többsége masszív és tökéletesen biztosítja a védelmet. Nézzük kicsit bővebben, milyen szempontokat kell figyelembe venni a választás előtt, és hol használhatóak hatékonyan ezek a tárolók.

Hol lehet fontos az értékmegőrző használata?

Gyakori az értékmegőrző szekrények használata a szolgáltatói szektorban. Gondolhatunk például az edzőtermek, uszodák területére, ahol a vendégek számára elengedhetetlen ilyen jellegű tárolót biztosítani. Egyre többen használnak értékes mobiltelefonokat, órákat, így ezek biztonságának érdekében javasolt a jól zárható eszköz beszerzése.

Kaphatóak kifejezetten kis méretű tárgyak tárolására alkalmas szekrények, melyek mérete mobiltelefonra tervezett. Ezen modellek általában sok kisebb, egymás mellé, felé helyezett rekeszből állnak. De eltérő rekeszméret, szekrénymagasság és szélesség közül válogathatunk, így pontosan a vállalkozás igényeihez szabható a tárolóelem. Az 5 rekeszestől egészen a 30 rekeszt tartalmazó modellekig megtalálhatóak a kínálatban ezek a szekrények.

Védelem és megbízhatóság

Ipari környezetben szintén hasznos lehet a dolgozók értéktárgyainak elpakolásához ez a fajta masszív szekrény. A hegesztett szekrénytest strapabíróvá teszi a bútort, illetve megfelelő védelmet kínál a víz és tűz okozta károk ellen is.

A zárhatóság tekintetében általában a szekrények rekeszein található biztonsági hengerzár a megszokott, melyhez legtöbbször két kulcs tartozik. Ennek oka, hogy az egyik marad annál, aki a szekrényt biztosítja, hiszen bármikor előfordulhat, hogy például egy iskolai értékmegőrző esetében a gyermek elhagyja a kulcsot és így sérülésmentesen lehet a nyitást megoldani. Természetesen a tárolók kialakítása olyan, hogy rendelkeznek függő lakattartóval is, mely még nagyobb védelmet kínál a szekrény használójának.

Széles színválaszték a változatosságért

A külsőséget tekintve is sokszor lehetnek eltérő igényei az egyes felhasználóknak. A legtöbb értékmegőrző szekrény elektrosztatikus porszórt felülettel rendelkezik, mely biztosítja, hogy rozsdamentes, sokáig élénk színű és sima, egyenletes felületű maradjon a tárolóhely.

A különböző árnyalatokban kapható szekrényekből akár stílusos kombinációk hozhatók létre, így az egyhangú szürke szekrények helyett bármely öltöző lehet színes és vidám hangulatú. Egyedi igényeket is kiszolgálva, a céges arculat színei is megjeleníthetőek az értéktároló szekrények oldalán vagy ajtajain.