Barion Pixel Nálánál 13 évvel fiatalabb színésszel vigasztalódhat Hugh Jackman exe – Coloré

Nálánál 13 évvel fiatalabb színésszel vigasztalódhat Hugh Jackman exe

2024. 01. 24.

Hugh Jackman exfelesége nyitottnak tűnik egy új kapcsolatra, ám a tizenhármas számból nem enged.

Hugh Jackman és felesége útjai csaknem harminc év után váltak el. A válás láthatóan nem viselte meg őket annyira, mert a színész a hírek szerint kezd összemelegedni az egyik kollégájával. Most Deborra-Lee Furness-ről érkezett a hír, hogy sok időt tölt együtt Eric Banával, Hugh Jackman riválisával.

Hugh Jackman utódja?

A színésznő Sydney-be utazott, hogy Eric Banával reklámozza új filmjüket. A Hulk főszereplője mosolyogva feszített a színésznő mellett, aki egy testhezálló fekete ruhát viselt. Bana – akárcsak Hugh Jackman – ötvenöt éves, így éppen tizenhárom évvel fiatalabb a színésznőnél. Közös bennük továbbá, hogy Ausztrália kedvenc két férfi színészeként tartják számon őket, éppen ezért számítanak riválisoknak.

Hugh Jackman egykori felesége a jelek szerint a tizenhárom évvel fiatalabb férfiakat részesíti előnyben / Kép forrása: Don Arnold / Getty Images
Hugh Jackman egykori felesége a jelek szerint a tizenhárom évvel fiatalabb férfiakat részesíti előnyben / Kép forrása: Don Arnold / Getty Images

Eric Bana legújabb filmje a 2020-as Force of Nature folytatása, ami a Dry, azaz Száraz címet kapta.

Mindennek ellenére az egykori Mrs. Jackman azzal viccelődött, hogy

Végig a Nedvesnek hívtam a filmet. Megéltük.

Bár egyelőre nem erősítették meg kapcsolatukat, igencsak izzott köztük a levegő a bemutatón. A színésznő 2023. szeptemberében vált külön Hugh Jackmantől, mivel mint mondták, eltávolodtak egymástól. 1996-ban kötötték össze az életüket, de úgy látták, jobban tudják támogatni egyéni fejlődésüket úgy, ha különválnak. Mindennek ellenére szeretettel gondolnak egymásra, és a családjuk továbbra is elsőszámú lesz mindkettejüknek.

Forrás: Sky News Australia.

Nyitókép forrása: Getty Images