Barion Pixel Máris randizik a válás után – Ő lehet Hugh Jackman fiatalabb barátnője – Coloré

Máris randizik a válás után – Ő lehet Hugh Jackman fiatalabb barátnője

2023. 12. 15.

Hugh Jakcman bár idén vált el, nem sokáig várt a randizással!

A pletykák szerint Hugh Jackman bár idén vált el, nem sokat búslakodott, ugyanis a Broadway egyik csillaga, Sutton Foster oldalán látták, és felmerült annak a lehetősége, hogy titkos románc alakult ki kettejük között. Egy magazin konkrétan beszámolt arról, hogy az új kapcsolat nyílt titok a Broadway-n, s mint írták, a színész

rajong Suttonért amióta találkozott vele. Úgy követte őt, mint egy kiskutya.

Hugh Jackman szerelmi élete

A színész és Sutton Foster a The Music Man című Broadway musicalben dolgoztak együtt még 2020-ban, ám a bemutató a koronavírus miatt elmaradt. Végül 2021-ben vitték színpadra a musicalt, és csaknem két évig játszották, így a színésznek bőven volt ideje elmélyíteni kapcsolatát Suttonnal. Mindennek ellenére Sutton Foster házas, és két gyermeket nevel, így igencsak felborul az élete, ha valóban együtt van a színésszel.

A színész 1996-ban vette feleségül a nálánál tizenhárom évvel idősebb Deborra-Lee Furness-t, s idén szeptemberben jelentették be a válásukat. Hollywoodban csodaszámba megy, ha valaki közel harminc évig van együtt a másikkal, így a szakmán belül is meglepetéseket okozott a válásuk híre.

Hugh Jackmant Sutton Fosterrel hozták hírbe / Kép forrása: CBS Photo Archive / Getty Images
Hugh Jackmant Sutton Fosterrel hozták hírbe / Kép forrása: CBS Photo Archive / Getty Images

Mint látható azonban, könnyen lehet, hogy Hugh Jackman nem sokáig erősíti a szinglik táborát.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images