Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Ma nem szabad önként részt venned semmi fontosban. Ne fogadj el semmi fontosat, amikor főnököddel beszélsz. Csak szerezd be az információkat, és várj holnapig.

Heti
24. hét

Kedves bak, energiáid eléggé kiapadni látszanak, de amennyire pörögni szeretnél még, annál jobban sugallják a csillagok, hogy lassulj le fejben is. Lélegezz. Tégy nagy sétákat, autózz el egy kilátóba, de vigyázz az egészségedre, lehet téged sem kerül el a januári megfázás. Kapcsolódj újra valakivel, akit rég nem láttál. 

Havi
Június

Ha határozott vagy, az nagyban segít majd a céljaid elérésében. Tedd félre a sötét, lehangoló gondolatokat, és ne is gondolj bosszúra, mielőtt listáznád és elemeznéd más egyéb lehetőségedet. Amit adsz, azt kapod vissza – triplán. Küldj pozitív energiákat a kevésbé szerencséseknek, és készülj fel, hogy ez mind visszaszáll rád. Még mindig kicsit ködös ég alatt lehetsz a pénzügyeket illetően, de kitartasz. Egy váratlan találkozás valakivel a múltadból akár javíthat is a sikereid esélyein. Az Uránusz fogja visszahozni e régi ismerőst az életedbe. Egy szomszéd vagy testvér is feltűnhet a színen. Jelenleg a párkapcsolataid jelentik azt a stabil környezetet, ami céljaid eléréséhez szükséges, készülj fel: rövid de velős válaszokat kapsz majd kérdéseidre. Készülj fel, hogy egy előnyös új lehetőség is megérkezhet az életedbe.