Barion Pixel Az ország legromantikusabb esküvői helyszínei – 1. rész – Coloré

Az ország legromantikusabb esküvői helyszínei – 1. rész

2021. 03. 11.

Mindegy, hogy a fővárosban vagy egy eldugott faluban szeretnéd a lagzidat tartani, mindenre van lehetőség.

esküvői

Nem egyszerű az esküvői helyszín kiválasztása, ugyanis rengeteg szép hely közül válogathatnak a menyasszonyok és vőlegények az országban. Kicsi, nagy, modern, klasszikus, szabadtéri, fedett, romantikus, vagány… Mindegy esküvőre vágysz, legalább egy helyet tutira fogsz találni a nagy napodnak az ország valamelyik részén.

Segítünk egy kicsit közelebb jutni a döntésedhez, és bemutatunk néhány csodás helyszínt!

Leányfalu, Amber Bride

Mindenki menyasszony szeretne egy kicsit hercegnő lenni, ezt pedig a leányfalui Amber Bride-ban simán átélheted te is, hiszen az extrán romantikus, klasszikus hangulatú, borostyánokkal teli épületben pont úgy fogod magad te és a násznép is érezni, mintha egy filmben lennétek, te pedig a hercegnő lennél, aki épp hozzámegy a lovagjához. Varázslatossá teszik a fények és a növényzet, ráadásul szálláslehetőség is van a vendégek számára.

amber bride
Kép forrása: amberbride.hu

Etyek, Czímeres Pálinkaház

A borkedvelők és pálinkával koccintók álom helyszíne lesz az etyeki Pálinkaház, ahol nem csak, hogy hatalmas lagzit lehet csapni, de akkora kertje van, és olyan kilátása, hogy fantasztikus fotók készülhetnek az újdonsült házasokról, és a ceremónia is tartható az óriási zöld területen, a csodás panorámára nézve, de hűvösebb idő esetén tökéletes a zárt terasza is. Imádni fogod, ha vidéki lakodalom hangulatot szeretnél, exkluzív környezetben.

czimeres
Kép forrása: czimeres.hu

Alsópetény, Prónay-kastély

Ha nem a mediterrán világ, hanem az igazi klasszikus palota hangulat fog meg a leginkább, akkor a dísztóval, árnyas fákkal, és lányregénybe illő, csodásan kidekorált, hatalmas ablakokkal ellátott Prónay-kastélyt feltétlenül tedd fel a listádra.

prónay
Kép forrása: pronaykastely.hu

Mátyusháza puszta, Playa Luna

A tengerparti esküvőről álmodozóknak általában az a problémája, hogy nem tudják az egzotikus helyszínre az egész családot és baráti kört elszállítani, és kifizetni a szállásukat, repülésüket, egyéb költségeket. Nos, mi lenne, ha az egzotikus hely jönne házhoz? A Playa Luna Mátyusháza pusztán homokos vízpartjával, bambusz bútoraival és trópusi koktélbárjával olyan hangulatot teremt, amihez kötelező a bulizós zene, a mezítlábas tánc és a forró nyári dátum

playa luna
Kép forrása: playaluna.hu

Balatonvilágos, Tópart Hotel

Ha a víz nagy szerelmesei vagytok a leendő férjeddel, nincs is kézenfekvőbb választás, mint a balatonvilágosi Tópart Hotel, ahol akár elegáns hajós, akár mezítlábas, bohém, akár szuper arisztokratikus vízparti esküvőt tarthattok. Nappal épp olyan ámulatba ejtő a helyszín, mint az esti fényekkel kivilágítva, ráadásul úgy dekoráljátok, ahogy csak szeretnétek.

tópart
Kép forrása: eskuvoabalatonon.hu

Nagyhegyes, Tuba Vintage

A vintage hangulat évek óta nagyon népszerű, és nem csak dekorban, hanem a helyszínválasztásban is. A nagyhegyesi Tuba Tanyára érkezve már dekor nélkül is romantikus vintage hangulat fogad, és épp annyira szervezhető vidékies lagzi, mint egy bohém, laza szertartás, de persze a hercegnős változat is tökéletesen illeszkedik a helyhez.

tuba
Kép forrása: tubavintage.hu

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/utazas/az-orszag-legromantikusabb-eskuvoi-helyszinei-1-resz/