Barion Pixel 3+1 app távkapcsolatban élő szerelmeseknek – Coloré

3+1 app távkapcsolatban élő szerelmeseknek

2021. 06. 04.

Mindig nehéz, ha nem láthatjuk a párunkat és nem tölthetünk vele elég időt…

Egy távkapcsolat már nem új dolog, hiszen a karrier néha olyan rugalmasságot kíván meg, hogy emiatt akár más városokba, sőt országokba kerülhetünk szerelmünk mellől. Lehet ez az állapot rövidebb vagy hosszabb, de biztosan megsínyli a kapcsolat, ha nem jut elég idő a közös programokra és a megfelelő kommunikációra.

App
Forrás: unsplash.com

A járvány még inkább kiélezte ezt a szituációt… A fejlesztők ezért gyorsan reagáltak, és most már számtalan olyan program van, ami igyekszik könnyebbé tenni a szerelmeseknek a kapcsolattartást, bármerre is legyenek a világban. Ezek jó része angol nyelvű, de azért nem kell megijedni!

Az ingyenesen letölthető Between egy olyan alkalmazás, amely sokkal különlegesebbé teheti a beszélgetéseket, mivel privát csatornát hoz létre a szerelmeddel, és persze egyedi, aranyos matricákat, GIF-eket és hangulatjeleket is tartalmaz. A Betweennek van egy naptárja, amely nyomon követi a közelgő fontos dátumokat, például az évfordulókat, születésnapokat és más fontos eseményeket, így soha nem merülhet fel, hogy közös dologról elfeledkeznénk. Persze videózni is lehet, tehát nem kell a FaceTime-ot hiányolnod, és biztonságosabb is.

A Kast nagyszerű alkalmazás azoknak, akik partnerükkel ugyanazokat a műsorokat szeretik nézni, mivel lehetővé teszi ezt megosztott képernyőn és egy csevegőszobán keresztül tenni, ahol szöveges vagy videoüzeneteteket is küldhetünk. Az iOS és az Android felhasználók számára egyaránt elérhetővé teszi a Netflix, az Amazon Prime, a Hulu és még sok más webhely filmes, videós tartalmát. Kiváló programszervező távkapcsolatban élőknek!

A Without meglepetés szelfiüzenetek küldésének és fogadásának lehetőségét kínálja. Az egyik gomb megérintésével fényképet, jegyzetet vagy mindkettőt egyszerre küldhetünk kedvesünknek. De, aki kevésbé kreatív az elküldhet egy előre megírt szöveget is a lehetőségek listájáról, vés persze át is fogalmazhatjuk azt, hogy a saját kapcsolatunkra legyen szabva.

Nemcsak szerelmespároknak lehet menő a Házibuli. A House Party-t 2016-ban hozták létre, bár a közelmúltban széles körű figyelmet kapott a COVID-19 miatt. Csak be kell regisztrálni és jelentkezni az alkalmazásba, és azonnal láthatjuk, hogy melyik ismerősünk van a közelben/online. A party szobákat érdemes lezárni, különben hívatlan vendégek is betoppanhatnak az online buliba. A legmenőbb az, hogy csevegés közben játszhatunk másokkal, az app integrált játékokat tartalmaz. Ez a buli tehát mind pároknak, mind baráti társaságoknak remek szórakozási lehetőség.

0 /eletmod/technika/31-app-tavkapcsolatban-elo-szerelmeseknek/