5 szuper applikáció, ami nélkül nem érdemes élned 2021-ben

A telefonjainkon sok applikáció van, az egyszerű ébresztőtől és email kezelőtől, a zenelejátszón át akár a kutyánk napirendjét szervező programig.

Az, hogy fényképezni lehet ezekkel az eszközökkel, már egy baba számára is magától értetődő, pedig ez sem volt mindig alapvető…

Mobilappok 2021
Forrás: unsplash.com

Annyi applikáció létezik már, amit ember meg sem tudna számolni. Egyik-másik teljesen felesleges, de léteznek valóban hasznosak is, melyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat.

  • Az AppDetox segít, hogy a felesleges appokat elfelejtsd, és ne vegyék el a drága idődet azzal, hogy csak ki-be lépkedsz rajtuk. Ez a program bizonyos idő eltelte után blokkolja a hozzáférést a károsnak vagy feleslegesnek ítélt alkalmazásokhoz.
  • Szóval, ha az AppDetox-szal megtisztítottad magadat és a telefonod, akkor foglalkozhatsz olyan hasznos tevékenységekkel, mint a kép- és videó szerkesztés. Itt létfontosságú, hogy a program egyszerű és felhasználóbarát legyen. Ilyen például az EnLight vagy a PicsArt. Gyerekjáték rajtuk a szerkesztés, a végeredmény pedig olyan, mintha profi photoshop lenne.
  • Aki szeret olvasgatni a parkban, tömegközlekedésen, tóparton, az fedezze fel a Marvint! A praktikus E-book olvasó rengeteg információval látja el a használót. Tehát nemcsak olvasásra jó, hanem megtudhatunk mindent a korszakról, a szerzőről, a szereplőkről, a mű körülményeiről. A könyveket cím, szerző vagy dátum szerint is rendezhetjük. Az egyes funkciók pedig külön fülön, ablakokban nyílnak, megkönnyítve a használatot.
  • De sokszor nincs meg az a fránya telefon! „Megcsörgetnél, hogy tudjam, hova tettem?” – ismerős mondat. A CLAP alkalmazás, ha fel van telepítve akkor egy pillanat alatt elárulja, hova csúszott be a készülék. Elég csak tapsolnod egyet és az eszköz felfedi hollétét.
  • Manapság mindennapos a stressz, alvási nehézségeink vannak, nem tudunk megfelelően kikapcsolódni, ezért jól jönnek olyan applikációk, melyek lecsendesítenek. Ilyen a HeadSpace vagy a JustLike Buddha is. Utóbbin magyar nyelven is találunk vezetett relaxációkat és meditációkat.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sport a mindened? Még betegen is? Kiderül, hogy lehet-e!