Barion Pixel 2021 legjobb életmód applikációi – Coloré

2021 legjobb életmód applikációi

2021. 02. 26.

Manapság appokkal már bármit levezényelhetünk. Lehet az sport, jóga, diéta vagy meditáció. A jó közérzet elérésében segíthet végre a mobilod.

pexels kerde severin 1542252
Borítókép forrása: pexels.com

Bámulatos, mennyi mindent tudunk már a programokkal menedzselni. A nők követhetik a havi periódusukat és felkészülhetnek, amire kell. Tudjuk számolni a kalóriákat, vagy épp étrendet állíthatunk össze. Az appok levezénylik a tornagyakorlatokat, de akár alvási ciklust is tervezhetünk velük, a minőségi pihenés elérése érdekében. Sőt, ha nincs idő szunyókálni, elég csak bekapcsolni a meditációs programot.

Nézzük, milyen hasznos appokat érdemes letöltened 2021-ben!

A Headspace egy olyan alkalmazás, mely napi 15 percet meditál veled, méghozzá egy elismert buddhista vezetésével. Gwyneth Paltrow is erre esküszik. Akik használják, arról számolnak be, hogy stresszmentesek, jobban alszanak és éberen könnyebben fókuszálnak.

A Noom egy elég formabontó életmód app, ami az ételeket pszichológiai aspektusból vizsgálja, és figyelembe veszi az ember személyiségjegyeit is. A dietetikusok, életmód tanácsadók és edzők által fejlesztett appban az a jó, hogy nem egy sablont akar rád húzni, hanem az egyedi jegyeid alapján állítja össze az étrendet és az ételeket.

A Meditopia kapuit kitárva több, mint ezerféle vezetett meditáció közül választhatsz. A relaxációk mind a stressz elűzésére, a szorongás elkerülésére, a boldogság és motiváció megtalálására lettek kreálva. Megteremtik az elme és a lélek egyensúlyát, segítenek a helyes meditációs légzés elsajátításában.

A Sleep Cycle segít felépíteni az alvásciklusod. Sokan érezzük, hogy nem alszunk eleget, vagy fáradtak vagyunk, akkor is ha 8 órát pihentünk. Az alvás ritmusa és minősége nagyban befolyásolja, hogy valójában milyen másnap az egészségünk és energia szintünk. Ebben segít az app, ami követ, analizálja az alvásod, és a kellő időben fog felébreszteni.

A Smoke Free egy igazán hasznos segítség, ha le akarsz végre szokni a dohányzásról. Az okos kis program segít, hogy ne gyújts rá, figyeli a szokásaidat, de még azt is megmondja, mennyi pénzt takarítottál meg adott idő alatt azzal, hogy nem vettél cigit. Tényleg okos!

Forrás: hellomagazine.com