Mobilappok, melyek minden nőnek jól jöhetnek

A legtöbb embernek ma már van okostelefonja, amit dugig rakhatunk mindenféle alkalmazással, legyen az játék, közösségi média-app vagy bármi más. Ha már úgyis naponta több órát használjuk, miért ne fordítsuk előnyünkre? Mutatunk x alkalmazást, amelyekkel nőként még könnyebb lesz az életed.

Forrás: Unsplash

Teendők

Akár a Google naptárban, akár egy direkt erre létrehozott alkalmazásban könnyen feljegyezhetjük a napi teendőinket, bevásárlást, munkahelyi dolgainkat és egyéb elintézendőinket, ahelyett, hogy mindet észben kellene tartnunk. Mivel általában nálunk van a mobilunk, napközben is ellenőrizhetjük, hogy mi maradt még hátra.

Biztonsági alkalmazások

Nem festjük az ördögöt a falra, és reméljük, hogy feleslegesen foglalja majd a tárhelyet a telefonokon, de egyes helyzetekben hasznos lehet egy olyan alkalmazás, mely “vigyáz” rád, ha valahonnan egyedül mész haza este. Ilyen a Companion, a Watch Over Me, bSafe, és ugyan nem alkalmazás, de a magyar fejlesztésű Hazakísérő Telefon is segítségedre van ilyen esetekben.

Menstruációs naptár

Akár babát tervezel, akár nem, alapvető dolog, hogy tisztában legyél azzal, mikor fog megjönni a menstruációd. Így felkészülhetsz az esetleges PMS-tünetekre, így időzítheted a nyaralásodat és egyéb programjaidat, a nőgyógyászodnak is pontosan meg tudod válaszolni az erre vonatkozó kérdését – és persze nyomon tudod majd követni azt is, ha valamiért késik. Nem kell majd fejben tartanod, ha letöltesz egy ilyen alkalmazást.

Ruhatárrendező alkalmazások

Itt már írtunk nektek arról, hogy milyen hasznos lehet egy olyan app, ami leveszi a vállunkról a reggeli ruhaválasztás terhét, és átláthatóbbá teszi ruhatárunkat, elég csak előzetesen befotózni az egyes darabokat és outfiteket gyártani belőlük. Ezek közül pedig amikor időnk engedi, válogathatunk.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Mi szükséges a baba nyugodt alvásához és mi nem?