Barion Pixel Zac Efron új külsejéről beszél mindenki – Új filmjére már most kíváncsi a világ – Coloré

Zac Efron új külsejéről beszél mindenki – Új filmjére már most kíváncsi a világ

2023. 07. 30.

A Von Erich család igaz történetén alapuló The Iron Claw december 22-től kerül a mozikba, amelyben Zac Efron a főszereplő.

Zac Efron és Jeremy Allen lesznek a főszereplői a Vaskarom életrajzi sportfilmnek, melyben a két színész alakítja Kevin és Kerry Von Erich-et. A profi pankrátorok életét vászonra álmodó produkciót írta és rendezte Sean Durkin, a producere és forgalmazója pedig az A24 stúdió.

Zac Efron
Forrás: MEGA/Getty Images

A filmben nemcsak kettő, hanem négy testvér mutatkozik be, hiszen az előbb említett kettőhöz csatlakozik még David és Lance, akiket Harris Dickinson és Stanley Simons alakítanak. A csodálatos színészi alakítások pedig a határtalan testvéri szeretetről tesznek tanúbizonyságot. A négy főhősről mutatott most be közös képet az A24, amelyhez a Testvérek. Birkózók. Legendák. mottót írta ki.

A szereplőgárdát további tehetségek erősítik, a birkózó feleséget alakítja Lily James (Mamma Mia 2), Maura Tierney (Vészhelyzet) pedig az anyjukat, Dorist.

Egy korábban kiadott szinopszis szerint a történet a Von Erich család felemelkedését és bukását követi nyomon, a birkózók dinasztiájának életét, akik hatalmas hatást gyakoroltak a sportra az 1960-as évektől napjainkig.

Zac Efron
Forrás: MEGA/Getty Images

Zac Efron elárulta, hogy teljesen másként készült erre a szerepre, mint a Baywatch alakítására, ahol szintén kigyúrt volt, de ott annyira szálkásnak kellett lennie, ami már egészségkárosító volt. Vízhajtózott, és rendes trauma volt a szervezetének, még depresszióba is esett, amikor véget értek a forgatások. Most, a The Iron Claw-nál már megengedett volt a víz és némi zsír, így egészségesebben készülhetett fel.

Az igazi Kevin Von Erich pedig azt nyilatkozta Zac Efron-ról:

Azt hiszem, ez nehéz vállalás. Rengeteg információ és sok idő felkészülni, ezért kemény munka vár rájuk, de láttam egy képet a srácról, és nagyon jól nézett ki. Szerintem én soha nem néztem ki ilyen jól, úgyhogy azt hiszem, nagyszerűen fognak szerepelni.

Forrás: People
Borítókép forrása: Rodin Eckenroth/Getty Images