Meglepő információk a YOU 5. évadáról – Sok rajongót szomorítottak el a készítők

2023. 03. 26.

A YOU sorozatának főgonosza, Joe Goldberg visszatérhet még egy ötödik felvonásra, ám nem mindenki tart majd vele.

Egészen elképesztő rajongás alakult ki a Penn Badgley által megformált karakter körül, sőt az egész YOU sorozat körül. A Netflix sorozatgyilkosos szériája 2018-ban indult és a főszereplőn túl olyan hírességek fordultak meg a történet folyamban, mint Jenna Ortega, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail, Lukas Gage, Shay Mitchell és Tati Gabrielle.

A Netflix pénteken bejelentette, hogy megújította a keserédes drámát az ötödik, egyben utolsó évadra, így Penn Badgley – aki a YOU negyedik évadában kevesebb szexjelenetet kért a felesége iránti tiszteletből – utoljára visszatér a bájos, de megszállott Joe Goldberg szerepében.

you
Forrás: Netflix

A 2024-ben képernyőre kerülő befejező évadot új showrunner készíti már, tehát biztos, hogy lesznek jelentős tartalmi változások is. Sera Gamble, aki az első négy szezonban felügyelte a napi működést, visszalépett, helyét Michael Foley és Justin W. Lo veszi át a sorozatban.

Bár a YOU rajongók mindent imádnak, ami Joe Goldberggel történik, a negyedik évad nehezen volt megfogható, hiszen kifejezetten idegen volt a korábbi történetvezetéstől, és a finálé sem épp a megszokott hangulatot hozta. Vannak, akiknek egyáltalán nem nyerte el a tetszését az előzőekhez képest, míg mások alig várják a folytatást.

Sera Gamble így búcsúzott a produkciótól:

Ritka és értékes, amikor egy tévéműsor képes elmesélni a teljes történetet úgy, ahogyan azt szándékozták. Ez csak a nézők hatalmas támogatásával történhetett meg. Köszönöm, hogy néztétek, hogy ajánlottátok a barátoknak, beszélgettetek róla és támogattátok a műsort. Halálosan szeretünk titeket.

A történetről egyelőre semmit sem tudni, de a producerek ígérik, hogy van pár remek ötletük. A negyedik évadban fény derült arra, hogy sajnos Joe elméjében nagyobb baj van, mint korábban tudni lehetett. Illetve nyitva maradt egy ajtó is, hiszen szerelmének korábbi tárgya, Marianne (Tati Gabrielle) túlélte a rajongást.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto