Barion Pixel Ezt tudjuk eddig a Te (You) készülő 4. évadáról – Coloré

Ezt tudjuk eddig a Te (You) készülő 4. évadáról

2022. 07. 07.

A Te (You) című széria, vagyis Joe Goldberg sorozatgyilkos története folytatódik a Netflixen, amit rajongók milliói várnak.

A You pszichológiai szempontból az egyik legérdekesebb sorozat, hiszen a nézők végig egy sorozatgyilkossal szimpatizálnak, aki ráadásul az első évad végén a szerelmét is megölte, majd a harmadik évad végére családot alapít, de a boldog befejezés ismét elmarad. A Netflixen futó széria Penn Badgley zseniális játékának köszönhetően világszerte óriási népszerűségnek örvend.

You
Forrás: Netflix

Joe Goldberg a készülő új évadban áthelyezi székhelyét a brit fővárosba és ott veszi célba vágyának tárgyát, a nőt, akit már a harmadik évadban megismert.

A You 4. évadának forgatása 2022 márciusában kezdődött, a gyártás pedig várhatóan júliusban fejeződik be. Ha az eddigi időintervallumokkal számolunk, akkor 2023 tavaszán már látható is lesz a folytatás, de ez egyelőre csak találgatás, nincs megerősített premier dátum.

A You szereplőgárdája már teljes, Penn Badgley természetesen visszatér a főszerepben. Tati Gabrielle pedig Marienne-ként, aki a harmadik évad rögeszméjének tárgya lett, bár nem tudni, milyen minőségben tér vissza a karaktere.

You
Forrás: Netflix

A főbb szereplők többi tagja pedig új színészekből áll. Az első helyen az Eufória szereplője, Lukas Gage, aki Adamot alakítja majd, egy gazdag ex-amerikait, aki folyamatosan dacol sikeres családja normáival.

A Feel Good sztárja, Charlotte Ritchie is csatlakozott Kate-ként, aki egy művészeti galéria igazgatója, és nagyon gyanakvó azokkal szemben, akik nem a barátai. Kate legjobb barátját, a gazdag és híres Lady Phoebe-t Tilly Keeper kelti életre. A karaktere elég bizarr lelkületű, hajlamos olyan embereket vonzani, akik kihasználják őt. A cselekmény erősen művészeti vonalon építkezik, ugyanis Amy-Leigh Hickman egy szókimondó irodalomhallgatót, míg Ed Speleers egy zaklatott, fiatal írót alakít a negyedik etapban.

A You történetének egy része Párizsba visz minket, de nagyrészt Londonban fog játszódni. A jeleneteket a Royal Holloway-n, a Londoni Egyetemen forgatták, a fotókon pedig Joe (vagy Nick, ki tudja, melyik álnevet használja majd) úgy néz ki, mint egy professzor – feltehetőleg ez lesz az új imidzse. Penn Badgley azt ígéri, sok újdonságot hoz a széria, a formátum megújult, de dinamikáját tekintve nem lesz okunk panaszra.

Ez is érdekelhet:

Bill Skarsgård

A színész a Netflixes Clark című sorozat, illetve az Atomszőke után most ismét a horrorfilmek felé fordult a figyelme. Ám az elmúlt évek kifejezetten gyenge felhozatala után ő egy kliséktől mentes, vérfagyasztó produkcióban tér vissza. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com