Barion Pixel Will Smith felesége új frizuráját közös lányuk bátorsága inspirálta – Coloré

Will Smith felesége új frizuráját közös lányuk bátorsága inspirálta

2021. 07. 15.

Jada Pinkett-Smith elképesztő dologra szánta el magát, amellyel sok hozzá hasonló nőnek adott erőt.

„Willow rávett, hogy megtegyem, mert eljött az elengedés ideje, de… az 50-es éveim nagyon vagánynak ígérkeznek ezzel a frizurával!” – írta közösségi oldalán Jada Pinkett-Smith, aki pár évvel ezelőtt merte bevallani egy interjúban, hogy súlyos autoimmun betegséggel küzd. Az alopecia egyik velejárója, hogy az ember haja foltokban kezd kihullani.

"gemini Man" Los Angeles Premier
Forrás: northfoto.com

Sajnos gyógymód nincs rá, így maradt a takargatás, Jada sokáig kendőkkel rejtette el haját, ám most lánya példamutatására nagy döntést hozott: egészen tüsire, szinte kopaszra nyíratta fejét, amit az Instagramon is láthatunk. És így tett Willow is, aki nem először lépte meg ezt, egy korábbi művészeti együttműködés keretein belül már viselt ilyen rövid frizurát.

Az édesanya és lánya mindig nagy harmóniában voltak és támogatták egymást. Jellemző ez az egész családra, hiszen Will pedig a fiukkal, Jadennel alkot elválaszthatatlan apa-fia szövetséget. A Smith-család tűzön-vízen át kiáll egymásért, és fontos számukra, hogy markáns, előremutató ügyekben hallassák a hangjukat, példát mutatva ezzel nemcsak egymásnak, hanem az egész világnak. Mert mindig szükség van a nyitottságra, a bátorságra, és a helyes irányú fejlődésre.

Forrás: elle.com