Barion Pixel Visszatért Hosszú Katinka és bomba alakot villantott – Coloré

Visszatért Hosszú Katinka és bomba alakot villantott

2023. 12. 19.

Az élsportolók élete nemcsak játék és mese. Sőt, ezek közül talán egyik sem mondható el. A komoly felkészülések és edzések nemcsak elszántságot, de nagy önuralmat és önfegyelmet igényelnek meg. Hosszú Katinka is mesélni tudna erről.

Mi történik akkor, ha egy sportolónő anyává válik? Egy időre minden bizonnyal a baba gondozása jelenti a fő feladatot, de ahogy telik az idő, szinte biztos, hogy visszakúszik az életébe a sport. Pont így történt Hosszú Katinkával is!

Hosszu Katinka
Még nem ismert a sportolónő terve, de az biztos, hogy jó formában van / Kép forrása: TV2

Hosszú Katinka ez év augusztusában hozta világra első gyermekét, Kamíliát. Azóta már jócskán eltelt a gyermekágyi időszak és nemcsak kimozdul a kisbabájával, hanem újra munkába is állt. Az Insta-videója is jól demonstrálja, hogy úszó- és száraz edzéseket is tart.

Remek formában van Hosszú Katinka

Senki meg nem mondaná, hogy a sportoló nemrégiben adott életet kislányának. Az edzőteremben készült kép is csak azt bizonyítja, hogy csinos alakja mit sem változott a baba kihordása és szülése után, valamint arra utal, hogy újból visszatér az élsportba.

Vajon az olimpiára készül?

Arról nincs információnk, hogy mikor és hol méretteti meg magát újból, de az biztos, hogy élete a sport és eredményei hihetetlen eredményei miatt az Iron Lady az ország egyik kedvenc sportolója. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Nyitókép forrása: RTL