Vége! Camila Cabello és Shawn Mendes két év után szakítottak

Shawn Mendes és Camila Cabello Hollywood egyik legédesebb álompárjaként vonult be a sztárvilág történelmébe, ám úgy néz ki, az ő szerelmük sem volt örök.

A két sztár a közös számuk sikere után kezdett el randizgatni még 2019-ben. Kapcsolatuk nemcsak felhőtlen és boldog volt, hanem minden túlzás nélkül tökéletes.

Mtv Video Music Awards 2019 Press Room New Jersey
Forrás: Northfoto

Pontosan emiatt nem érti senki, miért szakítottak ilyen hirtelen. A hírt Shawn osztotta meg a világgal, méghozzá egy Instagram sztoriban, ahova a következő szöveget írta:

„Hé srácok, úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a romantikus kapcsolatunknak, de az egymás iránt érzett szeretet erősebb, mint valaha. Legjobb barátként kezdtük a kapcsolatot, és továbbra is a legjobb barátok maradunk. Nagyon nagyra értékeljük a kezdetektől a továbblépésig tanúsított támogatásotokat. Camila és Shawn” – írta a sztár az Instagram oldalán.

Sokak szerint a pandémia és a túl sok együtt töltött idő tett rosszat a szerelmüknek, mások szerint pedig a Camila alakját és a kapcsolatukat ért kritikák okozták a problémákat. Bármi is volt a háttérben, reméljük, még van remény a békülésre.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!