Barion Pixel Azta! Camila Cabello elképesztő új stílussal zárja a nyarat – Coloré

Azta! Camila Cabello elképesztő új stílussal zárja a nyarat

2021. 08. 28.

A fiatal énekesnő a napokban Instagramján mutatta be új frizuráját és extravagáns sminkjét, melyhez meglepő körömlakk kombinációt is villantott.

A 24 éves popsztár igyekszik mindig önazonos lenni. Több interjúban elmondta, hogy számára a közösségi média egy felület, ahol másoknak adhat önbizalmat és motivációt természetességük és szépséghibáik felvállalásával.

47th Annual American Music Awards, Arrivals, Microsoft Theater, Los Angeles, Usa 24 Nov 2019
Forrás: northfoto.com

Camila épp úgy striákkal, narancsbőrrel, néha pedig plusz kilókkal küzd, mint bármelyik fiatal lány, ám ő büszkén vállalja görbületeit, vagy azt, ha hasa nem kockás. Még párja, Shawn Mendes is azt mondja, példaértékű, ahogy kedvese, Camila viszonyul a saját testéhez, és ez számára is erőt ad, hogy elfogadja saját hibáit.

A nyarat egy igazán csodás fotósorozattal búcsúztatja, melyben megmutatja új, vállig érő bob frizuráját, ami szépen keretezi arcát. Ehhez neon szemceruzával húzott vonalat a szeme fölé, körmeit pedig a legújabb trend szerint, többféle színűre festette, szintén vonalas mintákkal. A színkavalkád tökéletesen feldobja a fekete, decens ruhakölteményt, és a csillogó, hosszú fülbevalóit. A sztár ebben a csodás outfitben adott interjút Jimmy Fallonnak, a The Tonight Showban, ahol mesélt legújabb projektjéről is.

Cabello, ugyanis most a nagy mozivásznon debütál, méghozzá egy Disney remake-ben, amelyben ő lesz Hamupipőke legújabb változata. A remake egészen frissnek, mozgalmasnak, humorosnak és látványosnak ígérkezik, mi pedig megismerhetjük Camila színészi képességeit is.

Forrás: people.com