Camila Cabello főszereplésével készül az új Hamupipőke

2021. 05. 14.

Ha még nem volt elég a Disney filmadaptációkból, akkor ennek sokan örülni fognak!

Legutóbb Lily James húzta fel a az üvegcipellőt, most azonban az egzotikus szépségű Camila Cabello kapta a megtisztelő lehetőséget.

Défilé L'oréal Paris 2019 A La Monnaie De Paris ***exclusive***
Forrás: northfoto.com

A készülő adaptációban – amely a legfrissebb hírek szerint igazi musical lesz -, Nicholas Galitzine lesz a partnere. A történet pedig igencsak különlegesnek ígérkezik, ugyanis, a már jól ismert sztori helyett, Hamupipőkét ezúttal egy ambiciózus és nagy álmokat dédelgető lányként fogják ábrázolni. A rendező, Kay Cannon úgy véli, a mai kornak megfelelően kell a női karaktereket bemutatni, hogy ezzel is hangsúlyozzák a nők egyenjogúságát.

A zenés alkotásban a klasszikus hangzásvilágot keverték mai slágerekkel, köztük Cabello és Menzel eredeti dalaival, s ennek köszönhetően a készítők szerint egy teljesen más színezetet kap a jól ismert Disney mese. De ha ez nem lenne elég, a színészgárda is parádés lesz. A filmben olyan nagy nevek kaptak szerepet, mint Idina Menzel, Minnie Driver, Billy Porter, Pierce Brosnan, James Corden, John Mulaney, Charlotte Spencer, Maddie Baillio és Romesh Ranganathan.

A 24 éves kubai-mexikói származású énekesnő egyébként 2012-ben robbant be a köztudatba a Fifth Harmony tagjaként. Akkoriban készült két szólószáma viszont elindította a saját karrierjét is.

Forrás: variety.com