Barion Pixel Újabb sztárpár sokkol: Elon Musk és Grimes szakítottak – Coloré

Újabb sztárpár sokkol: Elon Musk és Grimes szakítottak

2021. 09. 26.

Három év után véget ért Claire Boucher – művésznevén Grimes – kanadai énekesnő és a Tesla alapítója, Elon Musk párkapcsolata.

Pár napja még Jason Derulo és Jena Frumes szakítása sokkolta a rajongókat, most pedig itt az újabb sztárpár, akiknek 2021 szintén nem volt szerencsés év: Grimes és Elon Musk külön utakon folytatják tovább.

Axel Springer Award
Forrás: Northfoto

A szakítás okára nem derült még fény, de ahogy Derulo esetében is, sokan arra tippelnek, hogy a gyerek körüli felelősség és a közös programok hiánya tette tönkre a kapcsolatukat. A zseninek titulált milliárdos és a furcsa énekesnő 3 évig alkotott egy párt, 2020 májusában pedig megszületett első – és úgy néz ki utolsó – közös gyermekük is, akit X Æ A-Xii névre kereszteltek. A Tesla és SpaceX alapítója nyilatkozatában kiemelte, hogy ezután is közösen nevelik szemük fényét.

„Félig elváltunk, de még mindig szeretjük egymást. Gyakran találkozunk és továbbra is jóban vagyunk.”

Utoljára egyébként most szeptemberben a MET-gálán jelentek meg közösen, ugyanakkor a 33 éves énekesnő Musk nélkül vonult végig a vörös szőnyegen, míg Musk már csak bent csatlakozott párjához.

Az üzletembernek jelenleg Los Angelesben tartózkodik, ugyanis újabb tervek megvalósításán dolgozik csapatával, amelyek az űrben való utazást és technológiai fejlesztéseket segíthetik elő.

Forrás: pagesix.com
0 /eletmod/sztarok/ujabb-sztarpar-sokkol-elon-musk-es-grimes-szakitottak/