Barion Pixel Jason Derulo máris szakított – Ez lehetett az oka – Coloré

Jason Derulo máris szakított – Ez lehetett az oka

2021. 09. 25.

Jason Derulo idén lett édesapa és párjával, Jena Frumes modellel is tökéletesnek tűnt a kapcsolata…

Ezért is sokkolta a rajongókat, hogy néhány hónappal első kisfia születése után úgy döntött, hogy szakít szerelmével.

Jason Derulo
Forrás: Northfoto

A hírt Twitter oldalán közölte, amelyben magát az okot nem árulta el, de sokak szerint a pár most jött rá, hogy mennyire különbözőek, amit csak tetézett a babával járó felelősség. Jason és Jena ugyanis a karantén ideje alatt egy edzőteremben figyeltek fel egymásra. A szerelem azonban amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt. Mindössze másfél év után búcsút intetettek egymásnak, ám kisfiuk miatt a jelek szerint igyekeznek barátok maradni.

Derulo – aki egyébként nagy nőfaló hírében áll – a következőket írta közösségi oldalára: „Jena és én úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Csodálatos anya, de úgy érezzük, hogy a különválás lehetővé teszi számunkra, hogy önmagunk legjobb verziói és a legjobb szülők lehessünk. Kérlek, tartsátok tiszteletben a magánéletünket ebben az időszakban.”

https://twitter.com/jasonderulo/status/1441115530736267270

Érdekes, hogy a zenész és volt barátnője szeptember 21-én ünnepelték közösen a születésnapjukat. Sőt, tegnap a modell még egy szívmelengető üzenettel is felköszöntette a sztárt, amelyben a világ leghelyesebb és legnagyszerűbb férfijának írta le Derulot. Sokan abban reménykednek, hogy csak egy rövid szünetről van szó, és idővel visszatalálnak egymáshoz.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/jason-derulo-mar-is-szakitott-ez-lehetett-oka/