Ashley Graham ikrekkel várandós – Videóban osztotta meg a kicsik nemét

2021. 09. 21.

Ashley Graham a nyilvánossággal is megosztotta élete egyik legnagyobb meglepetését, amelynek hallatán még ő sem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen…

A 33 éves modell még júliusban jelentette be, hogy újra teherbe esett, amit életük második legnagyszerűbb hírének éltek meg, első gyermekük érkezése óta.

Variety's Power Of Women New York
Forrás: Northfoto

Arra azonban sem ő, sem pedig férje, Justin Ervin nem gondoltak, hogy másodszor nem egy, hanem két taggal is bővül a családjuk. A modell ikerterhessége hallatán még ő maga sem tudta, hogyan reagáljon. A csodás hírt és az eseményeket egy ennivaló videóban mutatta meg a rajongóknak, így az is kiderült, hogy másfél éves kisfia, Isaac után most is két kisfiú büszke anyukája lesz.

A felvételen megmutatta az első közös reakcióját férjével a pozitív terhességi teszt láttán, majd az első ultrahangfelvételt is, amelyből kiderül, hogy két pici kisfiút látni a hasában. Ashley arcáról süt a döbbenet, hiszen ő maga sem hitte volna, hogy fiús anyuka lesz, méghozzá háromé.

Graham, aki plus size modellként lett ismert, világ életében édesanya akart lenni. Isaac megszületése után büszkén mutatta meg az anyaság mindennapjait. Többek között a bőre és a teste változásait, a szoptatás örömét és azt, hogy anyaként is lehet szeretni a testünket. Véleménye szerint sikerének kulcsa a teste elfogadásában van, erre a body positive gondolkodásra pedig számos divatmárkát is ösztönzött.

Graham egyébként várandóssága miatt nem vállal nagyobb munkákat, hogy minél több időt töltsön első szülött kisfiával és rápihenjen a két kis jövevény érkezésére is.

Forrás: people.com