Barion Pixel Új szereplő érkezik a Wednesday 2. évadába – Sokan fognak örülni neki – Coloré

Új szereplő érkezik a Wednesday 2. évadába – Sokan fognak örülni neki

2024. 04. 17.

A Wednesday második évadában egy ismerős arcot, Steve Buscemit köszönthetjük.

Hamarosan startol a Wednesday második évadának forgatása, amiben számos, már ismert arcon túl új karaktert is köszönthetünk, mégpedig Steve Buscemi interpretálásában.

Egyelőre nem tudni, hogy kit alakít, de egyes források úgy tudják, hogy a színész a Nevermore Akadémia új igazgatóját fogja játszani.

Várhatóan Jenna Ortega visszatér a sorozatba, és most már tinédzserként láthatjuk viszont, és ismét látványos kalandjai lesznek. Az első évad végén Wednesday megoldott jó néhány gyilkosságot, miközben Nevermore diákjait is megmentette.

Steve Buscemi a Wednesday-ben?

A színész bár nem erősítette meg, hogy játszani fog a sorozatban, mindenképpen van keresnivalója a stáb tagjai között, hiszen számos alkalommal bizonyította, hogy mennyi karaktertípus lakozik benne. Humorérzékét több Adam Sandler-produkcióban mutatta be, de láthattuk a Gengszterkorzóban és a Daniel Radcliffe-fel közös Csodatévők című sorozatban is.

Steve Buscemi még nem erősítette meg, de várhatóan látható lesz a Wednesday második évadában / Kép forrása: Maria Moratti / Getty Images
Steve Buscemi még nem erősítette meg, de várhatóan látható lesz a Wednesday második évadában / Kép forrása: Maria Moratti / Getty Images

A színész humoros vagy éppen őrült oldala ellenére rendkívüli személyiség, ugyanis karrierje előtt tűzoltóként dolgozott, és a 9/11-es eseményekkor bár már ünnepelt sztár volt, önkéntesként segítette a mentést.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Netflix