Barion Pixel Azta! Jenna Ortega 800 százalékos fizetésemelést kapott a Netflixtől a Wednesday 2-ért – Coloré

Azta! Jenna Ortega 800 százalékos fizetésemelést kapott a Netflixtől a Wednesday 2-ért

2024. 02. 23.

Az Addams Family Wednesday-je, azaz Jenna Ortega nemcsak nagy népszerűségre tett szert, hanem hatalmas bevételre is.

A Netflix 2022-ben mutatta a Tim Burton produkciót. Az ikonikus Addams Familyben szereplő Wednesday Addams-et játszó Jenna Ortega ennek a szerepnek köszönheti hatalmas rajongótáborát és sok pénzét, ami most tovább bővülhet, ugyanis elképesztő fizetésemelést kapott a producerektől a színésznő.

Jenna Ortega

A számítások szerint ugyanis a sztár nettó vagyona jelenleg 8 millió dollár, de a Wednesday előtt ez „csak” 1,6 millió volt.

Wednesday sikere

A tinédzsert játszó színésznő most a 2. évaddal tér vissza olyan szereplőtársakkal, mint Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday.

A Wednesday hihetetlen nézettséget generált. 341 millióan látták, amellyel megelőzte a másik kedvelt sorozatot, a Strager Things-t, vagyis a Wednesday vált a legnézetebb angol sorozattá.

Jenna Ortega
Kép forrása: Jerod Harris / Stringer / Getty Images

Jenna Ortega bankszámlája szépen duzzad

A népszerűség pedig nagyon kedvezően hat a fiatal színésznőnek, hiszen pénzügyi gondjai bizonyára nincsenek és nem is lesznek. Már az első résszel is jól kaszált, a nyolc epizódos szériáért 240.000 dollárt keresett. A hatalmas sikernek köszönhetően Jenna azonban a második évadban részenként fog ennyit kapni, ami így összesen 2 millió dollárt azaz több mint 7 milliárd forintot jelent.

Aztán ott van a 39 milliós követői tábora az Instán, amelyből 10 millió a Wednesday első évadának megjelenése után jött össze. Tehát onnan is csurran-csöppen a fiatal színésznőnek.

Nyitókép forrása: Gilbert Flores / Contributor / Getty Images