Barion Pixel Bárhol összefuthatunk a Wednesday sztárjával, Jenna Ortegával – eddig ezeken a hazai pontokon tűnt fel – Coloré

Bárhol összefuthatunk a Wednesday sztárjával, Jenna Ortegával – eddig ezeken a hazai pontokon tűnt fel

2023. 09. 11.

Az új Sikoly-filmek főszereplője, Jenna Ortega és Paul Rudd egy közös filmforgatás miatt érkeztek Magyarországra, és szívesen utaznak a fővároson kívül is.

Jenna Ortega-t leginkább a Wednesday sorozat címadó karaktere miatt ismerik sokan, de ő a főszereplője az új Sikoly franchise-nak is, illetve szerepelt a YOU című sorozatban is. A 21 éves világsztár most ismét egy misztikus filmben vállalt szerepet, a híres horror stúdió, az A24 égisze alatt készülő Death of a Unicorn című filmet forgatja, ráadásul Budapesten. Az apját pedig nem más alakítja, mint a Hangya filmek sztárja, Paul Rudd.

Ők ketten most lépten-nyomon felbukkannak, és a fővároson kívül is. Először egy vintage ruhaboltban csípték el Jenna Ortegát a rajongók, és szelfiztek vele az eladók Budapest belvárosában, pár nappal később pedig a Balaton déli partján kirándulóknak okozott nagy meglepetést. Ő és Paul Rudd simán beálltak a Balatonszemes és Balatonlelle határán lévő, híresen finom András Büfé teraszán a sorba, hogy kipróbálják a sokat méltatott halételeket. Szinte hihetetlen látvány, ahogy úgy állnak ott, mint bármely hétköznapi ember.

Jenna Ortega
Forrás: Amy Sussman/WireImage/Getty Images

Ortega és Rudd ezután tovább kirándultak Balatonboglár irányába, ahol feltűntek a Pavilon nevű helyen is, nem kis örömet okozva ezzel a vendéglátósoknak. Jenna és Paul Rudd tehát nem az a fajta világsztárok, akik testőrök ölelésében megbújnak vagy a szállodában kuksolnak két forgatás között, szeretik megismerni azt a helyet, ahol épp vannak.

Magyarországon nem ritka a hírességek felbukkanása, hiszen remek filmezési helyszín, a gyönyörű építészetünk és a Budapest közeli stúdiók miatt. Nem is olyan rég járt nálunk Dave Bautista, Dean Norris, Timothée Chalamet, Laurence Fishburne, Emily Beecham, Mel Gibson és Kevin Hart.

Forrás: Daily News hungary
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/jenna-ortegaval-magyarorszag/