Barion Pixel Kiderült, milyen a viszonya Jenna Ortegának és Catherine Zeta-Jonesnak a való életben – Coloré

Kiderült, milyen a viszonya Jenna Ortegának és Catherine Zeta-Jonesnak a való életben

2023. 08. 28.

A Wednesday című sorozat az egyik legérdekesebb kapcsolata, az anya-lánya páros közötti viszony. Jenna Ortega alakítja Wednesday Addamst, míg Catherine Zeta-Jones a szigorú, de karizmatikus Morticia Addamst. A Netflix sorozatban az anya-lánya kettős nem mindig ért egyet, és Wednesday nem rejti véka alá, hogy semmi közös nincs bennük, valamint a viszonya az anyjával nem éppen felhőtlen.

Wednesday és Morticia Addams

A Wednesday sorozat egyik alkotója, Alfred Gough elárulta a Vanity Fairnek, hogy Wednesday és Morticia kapcsolata az egész szezont áthatja:

Az az érzelmi kötelék, ami az évadon át húzódik, Wednesday kapcsolata Morticiával. Hogyan lehet kilépni egy olyan elbűvölő anya árnyékából, mint Morticia.

jenna ortega
Jenna Ortega / Kép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Jenna Ortega saját tapasztalatait osztotta meg a Netflixszel:

A bizonytalanság vagy a megélt tulajdonságok, amelyek egy tinédzsert tinédzserként jellemeznek, igazán érdekesek. Különösen egy olyan karakter esetében, akit sosem volt alkalmunk eléggé megismerni, mert mindig csak egysorosakat kapott, egy vicces csattanóval. A valódi frusztrációt és bizonytalanságot, amit érez, nagyon érdekes volt eljátszani és felfedezni.

Jenna Ortega és Catherine Zeta-Jones jó barátok

A civakodó karakterek ellenére Jenna Ortega és Catherine Zeta-Jones a képernyőn kívül nagyon jól kijöttek egymással, és igazi, valódi barátságot ápolnak. Jenna Ortega beváltotta, hogy hiába van a háta mögött több szerep is, az Oscar-díjas Zeta-Jones mellett kezdetben ideges volt.

Catherine Zeta-Jones elképesztő. Nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy vele dolgozhattam. Olyan menő és természetes. Egy olyan CV-vel és tehetséggel megáldott emberrel, mint ő, kissé ideges voltam. Ő igazi nagy név

– mondta.

Catherine Zeta-Jones
Kép forrása: Marc Piasecki / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Catherine Zeta-Jones is dicsérte Jenna Ortegát:

Több fiatal nővel dolgozhattam az évek során, és ő különleges, amilyen a munkában – a szakmaisága, az öröme a színészkedésben. Ebben a műsorban ő az, aki az összes színész közül a legnehezebb ütemtervekkel rendelkezik. Minden jelenetben benne van, és ötletekkel érkezik, kreatív és szórakoztató. Igazi álom. Most értem meg, miért mondta Tim, hogy Jenna különleges. Tényleg az.

Catherine Zeta-Jones azt sem bánja, hogy nem ő áll a középpontban:

Ez valójában Wednesday története. Remélem, hogy örökké folytatják Wednesday történetét, hogy öregkoromra is játszhassam Morticiát. Semmi sem tenne boldogabbá, mint ha 80 éves lennék, és még mindig Morticiát játszanám.

Forrás: Nicki Swift

Borítókép forrása: Leon Bennett / Stringer Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/jenna-ortega-catherine-zeta-jones/