Barion Pixel Így nyaral Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 23 év szerelem után – Coloré

Így nyaral Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones 23 év szerelem után

2023. 08. 01.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones már több, mint két évtizede együtt vannak, de a szerelem ugyanúgy lángol köztük, mint hajdanán.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas romantikus helyen töltik a nyári szabadságukat, mégpedig az olaszországi Portofinóban. Bárki megcsodálhatta őket, aki arra járt, és nem is lehetett nem észrevenni őket, hiszen szerelmesen, kézen fogva járták az utcákat.

Az időtlen eleganciát sugárzó Catherine egy sötétlila, virágmintás ruhában tündökölt, amely gyönyörűen kiegészítette karcsú alakját. A sztár egy csipetnyi olaszos csillogást adott hozzá fekete-bézs színű szandállal, lila színű napszemüveggel és hosszú levendula színű fülbevalóval.

Sikkes öltözékét egy fekete táskával és karkötőkkel egészítette ki, hosszú fekete haja pedig a csupasz vállára omlott. Michael Douglas kéz a kézben sétált feleségével, miközben elmerültek az olaszországi Portofinóban töltött vakáció örömeiben.

A 23 éve házas párt egy baráti társaság kísérte el, amikor az étteremből egy dokkhoz mentek, ahonnan vízitaxival tértek vissza a jachtjukra.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones szerelme

A két hollywoodi sztár története még 1998-ban kezdődött a Deauville-i filmfesztiválon, ahol Catherine a Zorro álarca című filmet népszerűsítette Antonio Banderasszal, Michael pedig A tökéletes gyilkosságot Gwyneth Paltrow-val.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones egymás kezét fogva járták Portofinót
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones egymás kezét fogva járták Portofinót / Kép forrása: Jacopo Raule / Getty Images

Nem sokkal azután, hogy találkoztak, Michael azt mondta Catherine-nek: ,,Én akarok a gyermekeid apja lenni”. Románcuk virágzásnak indult, és 2000-ben egy pompás ceremónia keretében összeházasodtak a New York-i The Plazában, és nem sokkal később megszületett fiuk, Dylan majd lányuk, Carys.

Catherine, aki nemrégiben a Nemzet aranya: A történelem pereme és a Wednesday című sikersorozatokban szerepelt, sugárzott férje oldalán.

Michael Douglas nemrégiben azt mondta egy interjúban, hogy aggódik a mesterséges intelligencia miatt, de elfogadja, hogy ez a jövő, így a végrendeletébe beleíratja, hogy a képmásához fűződő jogokat a családja birtokolja. Azt is megemlítette, hogy örül neki, hogy a fiatalabb generáció is megismerte a Marvel Filmuniverzumba való belépése miatt a Hangya című filmben. Mint mondta:

Nagyon élvezem, hogy ezek a gyerekek a kabátomat rángatják, és azt mondják: ,,Hank Pym! A hangya!” Ez olyan közel van a halhatatlansághoz, amennyire egy színész csak lehet.

Forrás: Hello.

Nyitókép forrása: Getty Images