Barion Pixel Bejött az élet Timothee Chalamet-nak: Leonardo DiCaprio gázsijáért írt alá a sztár a következő filmjéhez – Coloré

Bejött az élet Timothee Chalamet-nak: Leonardo DiCaprio gázsijáért írt alá a sztár a következő filmjéhez

2024. 06. 01.

Súlyos dollármilliók csilingelhettek az utóbbi hónapokban Timothee Chalamet bankszámláján. A mindössze 27 éves színész az utóbbi hónapokban duplán is rekordot döntött a mozipénztáraknál; a Wonka című film 620 millió dollárt gyűjtött, míg a Dűne második része is már közel van a 600 millió dolláros határhoz, de a szakértők szerint a film legalább 700 millióval zárhatja a mozis pályafutását. Mindkét film a Warner égisze alatt készült, ennek örömére a stúdió első dolga volt, hogy Timothee orra alá dugjon egy zsíros szerződést.

Rev 1 Won Cc 0005 High Res Jpeg

Mennyit keres Timothee Chalemet?

A szerződés lényege, hogy Timothee a filmötleteit először a Warner stúdióval egyezteti, illetve a stúdió is a sztár számára megfelelő filmeket ajánl. A bennfentes infók szerint a sztár gázsija nyolcszámjegyűre duzzad; 10-20 millió dollár között kaszálhat egy-egy filmért és akkor ez a gázsi még nem tartalmazza az egyéb forgalmazás utáni díjakat.

Ezzel a megállapodással Timothee az új Leonardo DiCaprio lett; a most 49 éves sztár szintén a húszas évei közepén, a Titanic sikere után kapta az első 10 millió dollár feletti gázsiját, ami azóta filmenként 30 millió dolcsira duzzadt.

Összehasonlításként, Timmy a Wonka című családi musicalért 9 millió dollárt kapott, a Dűne második részéért pedig „csupán” 3 millió dollárt+részesedést. Úgy tűnik, az új gázsiból talán futja egy-két szép ajándékra Kendall Jannernek, aki hosszú ideje Chalamet barátnője.

Forrás: Warner

0 /eletmod/sztarok/timothee-chalamet-leonardo-dicaprio/