Barion Pixel Tim Allen ilyennek képzeli a Toy Story 5. részét – Buzz Lightyearként tér majd vissza – Coloré

Tim Allen ilyennek képzeli a Toy Story 5. részét – Buzz Lightyearként tér majd vissza

2023. 11. 21.

Tim Allen, Buzz Lightyear hangja morfondírozott arról, hogy vajon milyen lesz a Toy Story ötödik része.

Tim Allent számos filmből ismerhetjük, ám az amerikaiaknak ő Buzz Lightyear hangja is a Toy Story animációs filmjeiből. Hosszú évek óta ad hangot Buzznak, egészen pontosan 1995. óta, így a kilencvenes évek gyermekei és már az ő gyermekeik is hallhatták űrhajósként megszólalni a színészt.

Nemrégiben bejelentették a Toy Story ötödik részének érkeztét, és ez sok találgatásra ad okot, így arra is, hogy hogyan folytatódik Woody-ék története. Különösen azért izgalmas kérdés ez, mert legutóbbi tudomásunk szerint Andy elajándékozta gyerekkori ,,barátait”, így most újra szeretett játékok.

Tim Allen víziója a Toy Story 5-ről

A színész úgy képzelni, hogy a széria újabb része úgy lenne az igazi, ha a felnőtt Andy-ről szólna, akinek immáron gyerekei vannak. Mint mondta, el tudná képzelni, hogy Andy és a gyerekek az interneten böngésznek, amikor belefutnak egy hirdetésbe, ahol régi játékokat árulnak. Buzz is köztük van, az egyik karja hiányzik, de a gyerekeknek így is tetszik, és megkérdezik az apjukat, hogy látott-e már ilyen játékot. A színész ötlete alapján Andy elmegy a hirdetőhöz, megveszi Buzz-t, és a gyermekeivel hozza rendbe.

Tim Allen szerint szép lenne, ha az egész történet Andy szemén keresztül játszódna, és tettei szimbolikusan is értelmezhetőek lennének, hiszen mivel a játékok teremtették meg számára a gyermekkori kalandokat, most ő segít rajtuk.

Tim Allen és Tom Hanks Buzz és Woody hangjai, így ha máshonnan nem, innen biztosan ismerik őket az amerikai gyerekek / Kép forrása: Handout / Getty Images
Tim Allen és Tom Hanks Buzz és Woody hangjai, így ha máshonnan nem, innen biztosan ismerik őket az amerikai gyerekek / Kép forrása: Handout / Getty Images

Más elképzelések szerint a széria ötödik epizódját két filmre bontva láthatjuk, és a fókuszban a játékok új gazdája lesz, és Woody a barátai segítségével próbál a kislánynak segíteni az iskolában.

Akárhogy is lesz, a jóslatok szerint a film legkorábban 2026-ban kerül a mozikba, de akár 2028-ig is húzódhat a készülése.

Forrás: Covered Geekly, IGN.

Nyitókép forrása: Getty Images