Barion Pixel „Hatalmas fájdalmaim voltak” -Terápián hagyta magára a pasija a Jóbarátok Monicáját! – Coloré

„Hatalmas fájdalmaim voltak” -Terápián hagyta magára a pasija a Jóbarátok Monicáját!

2024. 05. 17.

A Jóbarátok sorozat sokak arcára mosolyt csalt és csal a mai napig, de kevesen tudják, hogy a főszereplők bizony számos nehézséggel találkoztak életükben. Monica, vagyis Courteney Cox is erről mesélt.

A Jóbarátok tisztaság és rendmániás Mónikáját Courteney Cox alakította. Ez a karakter hozta meg számára a világhírnevet. Csakhogy ez a sztárság sem menti fel olyan témák alól, mint a csalódás vagy a szerelmi bánat.

A Jóbarátok Monicája magára maradt

A Minnie Questtions podcast adásában beszélt arról, hogy szerelmével, a Snow Patrol dobosával, Johnny McDaid-del már jegyesek voltak, amikor terápiára mentek.

Elmentünk ehhez a terapeutához, hogy beszéljünk a határainkról – arról, hogy mit tudtunk és mit nem fogadhatunk el egymásban.

A problémák felgöngyölítése és megoldása helyett tehát az első alkalommal szakított a színésznővel párja. Naná, hogy nagy sebet kapott a szívébe Cox, ráadásul meglepetésként is érte, viszont ebben a helyzetben is uralkodni tudott magán.

Monica
Courteney Cox és Johnny McDaid / Kép forrása: Getty Images

A megszakadt kapcsolat

Ebben az időszakban sok fájdalmat elszenvedett és meg kellett a szívét védenie Courteney-nek.

Megtanultam, hogyan kell visszaszerezni a hangomat, a határokat, mik voltak az indítékaim az életben.

Visszatekintve azt vallja, hogy most már hálás az akkori szakításukért, mert sok mindent akkor tanult meg magáról. Azt sem félt felvállalni, hogy visszatért ahhoz a terapeutához, aki előtt gallyra ment a kapcsolatuk. Ezúttal azonban jobban sikerült minden.

Nyitókép forrása: Getty Images