Barion Pixel Taylor Swift apja bajban van – Egy fotós jelentette fel – Coloré

Taylor Swift apja bajban van – Egy fotós jelentette fel

2024. 02. 27.

Taylor Swift apját egy fotós bántalmazásával vádolják.

Taylor Swift énekesnő kivételesen édesapja miatt került a lapokba, ugyanis a férfi állítólag egy ötvenegyéves fotóst bántalmazott. A panaszt benyújtó elmondása szerint csupán az volt a bűne, hogy közel akart kerülni az énekesnőhöz. Ezzel szemben Taylor Swift képviselője azt nyilatkozta, hogy az incidens idején két ember állt az énekesnő elé, és megfenyegették a stábjának egyik tagját. A szóvivő ekképp nyilatkozott:

Két személy agresszívan nyomult Taylor felé, megragadta a biztonsági személyzetét, és azzal fenyegetőzött, hogy vízbe dobja a személyzet egyik női tagját.

Taylor Swift apja bajban van?

Egyelőre az új-dél-walesi rendőrség nem erősítette meg, hogy felelősségre vonnák a fotóst, de az egység képviselője elmondta, hogy az eset Sydney-ben történt, és egy hetvenegyéves férfi bántalmazott egy nála húsz évvel fiatalabb fotóst. Bár a szakember nem sérült meg, jelentette az esetet.

Taylor Swift apját egy paparazzi panaszolta be / Kép forrása: Buda Mendes / Getty Images
Taylor Swift apját egy paparazzi panaszolta be / Kép forrása: Buda Mendes / Getty Images

A TMZ oldalára felkerült videóban jól látható, hogy egy lesifotós filmezi az énekesnőt, és egy esernyővel próbálják takarni előle a történteket. Az esernyőt tartó férfi mindent megtesz azért, hogy elrejtse a kíváncsi szemek elől az énekesnőt, de a fotós nem tágít, és az esernyőt az arcában találja.

Nem lehet tudni, hogy meddig fajul az ügy, ám a videó tanúsága szerint messze van a testi sértéstől, amit a fotósnak el kellett szenvednie.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images