Szürreálisnak érzi a róla készülő sorozatot Dwayne Johnson

Az NBC szitkomot készít Dwayne Johnson gyerekkoráról, amiben maga a Szikla is közreműködik.

Dwayne Johnson, vagyis The Rock, azaz a Szikla ma az egyik legjobban fizetett és legnépszerűbb színész, ám gyerekkora cseppet sem garantálta, hogy egyszer majd világhírnévre tesz szert. Johnson félig afroamerikai, félig pedig szamoán származású, Hawaiin nőtt fel, majd Pennsylvániában járt iskolába. Az egyetemet ösztöndíjas futballistaként kezdte Miamiban, ahol a Miami hurrikánok sztárja lett és itt ismerkedett meg későbbi feleségével is. Az NFL-ben való szereplést egy térdsérülés miatt bukta el, az egyetemet azonban befejezte kriminológia és fiziológia szakon, majd úgy döntött, hogy apja Rocky Johnson és nagyapja, Peter Maivia nyomdokaiba lép, és birkózó lesz. Pankrátorként szerzett hírnevet és két évvel azután, hogy csatlakozott a WWF-hez, meg is nyerte a bajnokságot.

Filmes karrier

Első filmes szerepeit televíziós sorozatokban kapta: az Azok a 70-es évek show-ban saját apját, Rocky Johnsont játszotta, de szerepelt a Star Trek: Voyager és A hálózat csapdájában is egy-egy epizód erejéig. Az áttörést 2001-ben A múmia visszatér hozta meg számára, majd a Skorpiókirály című film forgatása során a rendező született akcióhősnek nevezte. Innentől pedig már nem volt megállás a világhírnév felé.

Elvált majd újranősült

Egyetemi szerelmével, Dany Garciával 1997-ben házasodtak össze, Simone Alexandra nevű lányuk 2001-ben született. A házasság azonban hamarosan tönkrement, végül 2007-ben úgy döntöttek, elválnak. Még ebben az évben szerettek egymásba Lauren Hashiannel, akivel a mai napig boldogan élnek. Két kislányuk született: Jasmine 2015-ben, Tia pedig 2018-ban. Johnson macsó külseje ellenére igazi lányos apuka, Instagramján rendszeresen megmutatja, ahogy a lányai az ujjaik köré csavarják: Barbie-znak, sőt, még a körmét is befestik lányai.

“Ez a legszürreálisabb dolog életemben”

Alig egy hét múlva indul a gyerekkoráról szóló sorozat az NBC-n, de a Szikla még most is hihetetlennek tartja, hogy honnan hová jutott el és hogy erről sorozat is készül. “Ez a vígjátéksorozat az egyik legszürreálisabb dolog az életemben. Amikor 15 voltam, egy motelszobában éltem, autókkal bizniszeltem, miközben a kölykök azt gondolták rólam, hogy egy fedett zsaru voltam Nashville-ből” – írta Instagramján a sztár.

Borítókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban