Egy újabb nepo gyerek léphet a divatiparba: Katie Holmes és Tom Cruise 17 éves lányának gardróbja már most 5 millió dollárt ér

2023. 03. 22.

Az egykori álompár, Tom Cruise és Katie Holmes házasságának az vetett véget, hogy a férfi erősen bevonódott a szcientológiai egyházba. Lányát emiatt el is tiltották tőle.

A 44 éves Katie Holmeshoz közel álló források szerint Suri Cruise, aki jövő hónapban tölti be a 17. életévét, már elküldött néhány jelentkezést a főiskolák felé, és nagyon úgy tűnik, hogy a divatvilág irányába akar elindulni. Elsősorban New York-ban szeretné divat tanulmányait megkezdeni. Édesanyja természetesen támogatja ebben, az apjának azonban semmi beleszólása nincs, mivel nem lehet része Suri életének. Tartásdíjat ugyan fizet, és az egyetemi tanulmányokat is állnia kell majd, de Katie az elvakult vallása miatt Tomot kizárta lánya életéből.

Suri Cruise
Forrás: Northfoto

Az igen titkos válási dokumentumok szerint Tom beleegyezett, hogy havi 400 000 dollárt fizet Katie-nek, amíg Suri be nem tölti a 18. életévét. A világhírű színész továbbá beleegyezett Suri összes költségének kifizetésébe is, beleértve az orvosi, fogászati, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb tanórán kívüli költségeket – állítja a forrás. Ennek ellenére nem kommunikálnak egymással, mivel Cruise bigott módon akarta ráerőltetni családjára a szcientológiát. A most 60 éves Tom Cruise állítólag 2013 óta nem is nagyon találkozott lányával, aki közben szépséges fiatal nővé cseperedett és nagyon hasonlít Katie Holmes-ra.

Tom Cruise és Katie Holmes
Forrás: Northfoto

Az, hogy mennyire tehetséges Suri Cruise a divatban, egyelőre nem tudni, mindenesetre gardróbja állítólag 5 millió dollárt ér. Ha tényleg erre a pályára lép, előbb-utóbb kiderül. Épp azt a kort éljük, amikor az ún. nepo gyerekeket – tehát a híres szülők kiváltságos gyerekeit – mindenütt tárt karokkal várják, hiszen erősítik azon iskolák, munkáltatók, szolgáltatók vagy például divatcikkek márkáit, amik mellett leteszik a voksukat. Így sokkal könnyebben tudnak érvényesülni a showbizniszben is, bármi is legyen az álmuk: színészkedés, modellkedés, éneklés vagy divattervezés.

A divat iránti szeretete mellett Suri a zenei tehetségét is megmutatta már: tavaly a Katie Holmes főszereplésével és rendezésében készült romkom előzetesében, az Alone Togetherben Suri is szerepelt, a Blue Moon című betétdalt énekelhette. Az egyetem alatt ezen a fronton is tovább fejlődhet.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto