Barion Pixel Ő Katie Holmes 10 évvel fiatalabb szerelme – Coloré

Ő Katie Holmes 10 évvel fiatalabb szerelme

2022. 04. 30.

Lassan 2 éve, hogy Katie Holmes élete – lányán kívül – csak a férfiakkal való kapcsolatai körül forog.

Katie Holmes nem is olyan régen még az étterem-tulajdonos Emilio Vitolo oldalán volt látható. A pár azonban egy éve úgy döntött, hogy inkább külön utakon folytatja tovább, így a sztár ismét szingli lett.

Katie Holmes
Forrás: Northfoto

Azóta több vörös szőnyeges eseményen is részt vett a színésznő, amelyeken csodásan és kisimultan mutatkozott a fotósok és a rajongók legnagyobb örömére. Ragyogásának valódi okára viszont pár napja fény derült. A 43 éves színésznő szívét ugyanis ismét elrabolták, most egy zenész akadt a horgára, akinek a neve Bobby Wooten III.

Az újdonsült pár egy New York-i parkban sétálgatott kéz a kézben és a jelek szerint nagyon is boldogok egymással. Sőt, egy kis idő múlva Katie Holmes édesanyja is csatlakozott a szerelmesekhez, aki már egy ideje ismerheti a férfit, mivel öleléssel köszöntek egymásnak. Azt még nem tudni, mennyire komoly a kapcsolat, ahogy azt sem, mit szól ehhez Suri, de bízunk benne, hogy ez a szerelem jóval hosszabb lesz, mint az előzőek.

Bobby-ról egyébként annyit tudni, hogy Grammy-jelölt zenész és zeneszerző, aki az American Utopia című Broadway darabban szerepelt David Byrne-nel. Jelenleg pedig basszusgitáron játszik a Moulin Rouge zenekarában a Broadway színpadán.

Forrás: justjared.com