Barion Pixel Katie Holmes merész stílusától hangos az internet – Coloré

Katie Holmes merész stílusától hangos az internet

2022. 04. 06.

Katie Holmes egy vacsorapartin vett részt kedd este a New York-i West Village-ben. Az eseményen pedig egy igazán sikkes és rockos szettben mutatta meg magát.

Katie Holmes mindig is visszafogott és kifinomult ízléséről volt híres, na meg arról, hogy ő Tom Cruise egyik volt felesége.

Katie Holmes
Forrás: Northfoto

Most azonban nem a színésszel való kapcsolatával vagy szerelmi életével került a figyelem középpontjába, hanem új, minden eddiginél vagányabb megjelenésével. A Dawson és a haverok egykori sztárja most is egy remekül összeállított szett mellett tette le a voksát. Egy egyszerű fehér pólót vett fel, amihez fekete blézert és fekete nadrágot választott. A szettet pedig egy zebramintás magassarkú cipővel egészítette ki.

Ez viszont még nem minden, ugyanis a szépséges 43 éves Katie Holmes most először szánta el magát valami merőben más dologra, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Ki tudja miért, de orrpiercinget csináltatott, amitől az egész megjelenése kapott egy kis fűszert. Pontosabban rockos hatást, ami nemcsak jól, hanem egyenesen tökéletesen áll a színésznőnek.

Tom Cruise volt felesége az eseményen kifejezetten boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt, ami többek között annak is köszönhető, hogy már teljesen a maga ura és nem köti semmilyen titkos szerződés az akciósztárhoz. A sztár jelenleg pályafutása egyik legnagyobb projektjén dolgozik, hiszen szerepel a hamarosan megjelenő Ritka tárgyak című filmben, amely Kathleen Tessaro azonos című regényének adaptációja.

Katie Holmes
Forrás: Northfoto

A film egy fiatal nő történetét meséli el, aki megpróbálja újjáépíteni az életét, miután állást vállalt egy antikváriumban.

A film igazi szerelemmunka Katie Holmes számára, mivel a forgatókönyv megírásában is segédkezett, valamint ő a rendezője és a társproducere is a filmnek.

Forrás: dailymail.com