Barion Pixel A 44 éves Katie Holmes a Dawson és a haverokat megidéző öltözékben vetette bele magát a New York-i éjszakába – Coloré

A 44 éves Katie Holmes a Dawson és a haverokat megidéző öltözékben vetette bele magát a New York-i éjszakába

2023. 05. 09.

Tom Cruise egykori felesége, Katie Holmes még mindig olyan bájos, mint a kilencvenes években volt, és olykor ezt ruhatárával fel is erősíti.

Katie Holmes a Dawson és a haverokkal vált világszerte ismertté, melyben Joey Pottert alakította. Ahogy Joey-ra is igen nehezen talált rá a szerelem, úgy Katie is bonyolult módon találta meg a boldogságot, és a legutóbbi információk szerint jelenleg is szingli.

Tavaly év végén szakított Bobby Wooten III. zenésszel, akivel pár hónapig randiztak. A színésznő azonban nem csügged, kiélvezi az egyedüllétet, és, hogy lánya, Suri Cruise is önálló, fiatal felnőtté cseperedett.

Katie Holmes-t nemrég egy barátnőjével kapták lencsevégre, amint vacsorázni mentek. Katie igen lezser outfitet válogatott össze, ugyanis valósággal megidézte tinédzserkori imidzsét, azt a bohókás lányt, akit a Dawson és a haverokban is alakított.

A sztár egy fehér pólóra húzott egy sötét, pántos slip-dress-t, amit virágmotívumok díszítettek. Haját lazán kontyba fogta, sminket pedig szinte nem is viselt. Mindezt egy papuccsal egészítette ki.

A Batman: Kezdődik sztárja korábban több interjúban is kifejtette, hogy egyáltalán nem érdeklik az elvárások, amit Hollywood támaszt a nők öltözködésével szemben. Az eseményekre természetesen szívesen kiöltözik, de nem tartja magát egy szexis nőnek, soha nem akart szexi lenni, ezért a hétköznapokban megtartja bohókás, laza stílusát, ami leginkább a 90-es és 2000-es évekre volt jellemző.

Amikor azt taglalták, hogy nem esik bele a hollywoodi fiatal női sztereotípiákba, Katie felfedte, hogy gondoskodott is arról, hogy ne szexualizált módon ábrázolják a lapokban.

Régebben minden fotózásomra eljött egy barátom, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem próbálnak ilyenné tenni. Igen, csak színész akartam lenni, nem szexszimbólum.

– magyarázta.

A színésznőt ezért olykor ekézik is a divat kritikusok, legutóbb a decemberi Jingle Ball-on való megjelenését szedték ízekre. Katie Holmes ugyanis egy Y2K ihletésű sötétkék elegáns miniruhát viselt, ám alá egy farmert vett fel, edzőcipővel.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Gilbert Carrasquillo/Getty Images