Barion Pixel Katie Holmes 15 évvel fiatalabbnak tűnik valós koránál ezeken a friss fotókon – Coloré

Katie Holmes 15 évvel fiatalabbnak tűnik valós koránál ezeken a friss fotókon

2023. 06. 23.

Tom Cruise egykori felesége, Katie Holmes egy szexi horgolt ruhában nyűgözött le mindenkit, miközben részt vett az American Ballet Theatre nyitó előadásán, New Yorkban.

A 44 éves Katie Holmes magabiztosan sétált fel a vörös szőnyegre a Metropolitan Operaházban, teljesen fekete megjelenésben, amely kiemelte hibátlan alakját.

A különleges, horgolt ruha szinte lefolyt a padlóra, de így is láttatni engedte a stílusos fekete bakelit cipőket. Az outfitet egy fekete bőrtáska egészítette ki, ami egyszerre volt elegáns és praktikus méretű. Ha pedig egészen közelről megszemléljük a sztárt, láthatjuk, hogy a vagány Katie orrkarikát is viselt az estén.

Katie Holmes
Forrás: Michael Loccisano/Getty Images

A Dawson és a haverok egykori sztárja most is épp olyan bájos, mosolygós, mint annak idején, és mintha nem fogna rajta az idő. Katie Holmes a haját is hasonlóan viselte, kiengedve, lazán, egyenes tincsekben, csak úgy, mint húszas éveiben. A színésznőn nyoma sincs plasztikai beavatkozásnak, a természetesség híve, de emellett nagy adag szerencséje is lehet a genetikával. Holmes ugyanis legalább 15 évet letagadhatna a korából ezeken a friss felvételeken.

Katie Holmes
Forrás: Michael Loccisano/Getty Images

Az operaházban megrendezett előadást az Amerikai Balett Társulat mutatta be, címe a Like Water For Chocolate volt. Katie Holmes mellett számos híres művész is hivatalos volt a nyári díszbemutatóra, így jelen volt Mick Jagger, Julianne Hough, Misty Copeland és Betsy McBride. Utóbbi kettő a balett-társulat fő sztárjai, Mitsy például azzal írt történelmet, hogy ő az első afro-amerikai nő, aki a társulat fő táncosává vált.

A Like Water For Chocolate című nyitó művük után a Giselle, a Hattyúk tava és a Rómeó és Júlia előadásai következnek. A szezon június 22-től július 22-ig tart.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Nina Westervelt/Getty Images