Barion Pixel A Squid Game rendezője meglepő dolgokat árult el a második évadról – Coloré

A Squid Game rendezője meglepő dolgokat árult el a második évadról

2021. 12. 29.

Az biztos, hogy 2021-es év egyik legnagyobb Netflixes szenzációjának számított a Nyerd meg az életed! című sorozat, így nem is volt kérdés, hogy folytatás készüljön hozzá.

A széria rendezője, Hwang Dong Hyuk egy nemrég készült interjúban végre megosztott néhány részletet a második évad cselekményéről, ami talán még izgalmasabbnak ígérkezik, mint az első.

2021 Squid Game Movie Set
Forrás: Northfoto

„Az új évad középpontjában (Lee Jung Jae karakterének) Seong Gi Hun története fog állni, aki végre megfejti a játék mögötti szervezet titkait, illetve képet kaphatunk azoknak az embereknek az életéről is, akikkel Gi Hun találkozik személyes küldetése során.”

Tehát a második évad pontosan ott fog folytatódni, ahol a történet abba maradt. Ez azonban újabb alkalmat adott a rajongói spekulációkra. Egyesek szerint Gi Hun lesz a következő Frontember, valamint a sorozatból ismert eredeti Frontemberről pedig kiderül, hogy maga is játékosként kezdte sorozatbeli pályafutását.

Ezekre ugyan csak a második évad debütálását követően kaphatunk választ, de egy plusz örömhírrel is sikerült felcsigázni a Squid Game nézőit:

A Squid Game számos lehetőségéről tárgyalunk, beleértve a 3. évad elkészítését is, de még semmi sincs kőbe vésve – erősítette meg később közleményében a Netflix.

Forrás: justjared.com