Így meríts divatinspirációt a Squid Game sorozatából

Nem elég, hogy a Netflixet letarolta a kissé bizarr sorozat, de már beékelődött az urbánus és fast fashion divatba is.

A dél-koreai sorozat egyszerre meghökkentően kegyetlen és elgondolkodtatóan szórakoztató. A Netflix eddigi legsikeresebb gyártása hetek alatt bejárta az egész világot és mindenhol közönség kedvenc lett. A történet mellett a széria szín és jelmezvilága is egészen különleges.

2021 Squid Game Movie Set
Forrás: Northfoto

Nem csoda, hogy elég gyorsan megjelentek a különféle ajándéktárgyak, díszek, kiegészítők, majd a pólók és egyéb ruhadarabok. Mára egész komoly divatirányzat indult meg a Squid Game sorozatból, szóval nem csak halloweeni jelmeznek születtek a széria nyomán.

A Játékosok sötétzöld melegítői alapdarabok lettek. Könnyen elérhetőek bárki számára, többféle árkategóriában. Választhatsz a H&M-ből vagy épp az Adidastól is. A szettet tökéletesen zárja egy fehér sneaker, például a Vans-től, és persze ne feledkezz meg a vasalható számokról sem!

Squidgame Melegito
Forrás: hm.com

Az Őrök piros overálja is könnyen újra alkotható. Kaphatóak eleve Squid Game belebújós ruhák, de aki csak finoman szeretné megidézni ezt, az választhat valamilyen elegáns márkától is. Ezekhez már csak egy menő fekete bakancs vagy sneaker kell.

Overal
Forrás: shopskiesareblue.com

A Frontember fémesen csillogó megjelenése is bőven ad inspirációt. Számos márka (pl. Zimmermann, Aazhia x Missguided) kínál hasonló anyagú, szabású és árnyalatú kabátokat, felöltőket, sőt nadrágokat. Tökéletes kiegészítő egy műbőr kesztyű, és persze maszk is rendelhető.

Frontember
Forrás: missguidedus.com

A Baba szettje csak igen ritka esetben aratna sikert a hétköznapokban, ezért inkább jelmezbálra ajánljuk a gyilkos robot öltözetének újraálmodását. Egyébként egy rendkívül könnyen összeállítható szett, minimális kreativitást és márkaismeretet igényel csak. Bármelyik plázából, akár több variációban is összerakhatjuk.

Squid Game Ruha
Forrás: shopcider.com
Forrás: harpersbazaar.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!