Barion Pixel A Squid Game színésznője maga is meglepődött, mekkorát nőtt a követőtábora – Coloré

A Squid Game színésznője maga is meglepődött, mekkorát nőtt a követőtábora

2021. 10. 27.

A Nyerd meg az életed! című dél-koreai széria tényleg megváltoztatta a szereplők életét, méghozzá nem is akárhogyan…

A 45 éves Squid Game színésznő, aki Han Mi Nyeo-t (212. számú játékos) alakította a sorozatban, elárulta, mennyit nőtt a követőinek száma a Netflixes sorozat premierje óta eltelt rövid idő alatt. A produkcióban egy igazi furcsa, őrült karaktert játszó színésznő, a való életben azonban egy kimondottan bájos és nyugodt természetű ember, aki modellkedik, gyereket nevel és a gonoszság is nagyon messze áll tőle.

2021 Squid Game Movie Set
Forrás: Northfoto

A Squid Game sztárjaival most nagyon sokan foglalkoznak, hiszen a széria minden képzeletet felülmúlt és megdöntött minden eddigi Netflix rekordot. Sorra készülnek az interjúk, így egyre többet tudhatunk meg a tőlünk igen távoli színészekről.

„Korábban csak 400 követőm volt. Ma viszont amikor megnéztem, 1,68 millió követőm lett. Még mindig nem tudom felfogni, mi történik velem. Sok nemzetközi rajongóm is van, sok különböző nyelven küldenek nekem biztató, szimpatizáló üzeneteket. Mindenkinek szeretnék válaszolni, de sajnos ezt nem tudom megtenni, ezért már most elnézést kérek. Alig tudom elhinni, amit most tapasztalok az életemben. Nem tudom, hogyan köszönjem meg a sok figyelmet és szeretetet, amit kapok. Ezért azt hiszem, óvatosabbnak kellene lennem a tetteimmel, mert most már milliónyi szem szegeződik rám.”

Jelenleg több mint 2,2 millió követője van a színésznőnek, aki abban bízik, hogy hamarosan nagyobb nemzetközi filmekben is megmutathatja sokszínű színészi tehetségét.

Forrás: popsugar.com