Barion Pixel Gyökerestül megváltozott az élete a Squid Game 77 éves sztárjának – Coloré

Gyökerestül megváltozott az élete a Squid Game 77 éves sztárjának

2021. 10. 21.

Az idős színésznek a Netflixes sikersorozat volt az első televíziós szereplése, és pár hét alatt teljesen felforgatott körülötte mindent.

A 001-es számú játékos, azaz Oh Il-nam az egyik főszereplője a nálunk Nyerd meg az életed! címen futó dél-koreai sorozatnak, ami történelmet írt a Netflixen, miután minden eddiginél nagyobb nézettséget hozott a szolgáltatónak.

Nyerd Meg Az Eleted
Forrás: Northfoto

Yeong-su Oh játssza tehát az idős karaktert, a színész ezelőtt nem kapott tévés szerepeket. Azt mesélte egy friss interjúban, hogy nem gondolta volna, hogy 77 évesen ekkora változás éri majd, ahogy azt sem, hogy egy sorozat ennyire megváltoztathatja az életét. Akik nem látták még a szériát, azok miatt nem spoilererezünk, de a Yeong-su által megformált Oh Il-nam bizony tartogat meglepetéseket.

https://www.instagram.com/p/CUpSdWzpWcM/

A sorozat egy hónapja debütált a Netflixen, a színész azóta sorra kapja a marketing ajánlatokat, reklámfilm lehetőségeket, de ő egyelőre mindenre nemet mondott. Szerinte a szereplők körül kialakult egy Squid Game-szindróma, ami egyszerre euforikus és rémisztő is a nagy rajongásnak köszönhetően. Már nem léphet ki akárhogy az utcára, figyelnie kell a viselkedésére, és ha csak kávézni megy, akkor is meggondolja, mit vegyen fel. Úgy véli híresnek lenni nehéz. Sőt, a nagy siker ellenére nem táplál további ambíciókat, hiszen az ő korában – ahogyan ő fogalmazott – már az ember annak örül, amit elhoz az élet, és nem azon gondolkodik, hogy mit kellene kapnia.

„A társadalmunk sokszor csak az első helyet ismeri el, mintha mindenki más nem számítana. Csak az első hely létezik, a második pedig értelmetlen. Igaz, hogy a második hely elvesztette az első helyet, de a második hely a harmadik helyet verte meg. Tehát mindenki nyertes. Ezért gondolom, hogy az igazi győztes az, aki keményen dolgozik azon a dolgon, amit tenni akar…”

Az interjúban a hirtelen lett sztár azt is elárulta a rajongóknak, hogy a szereplők a valóságban is nagy örömmel játszották a forgatási szünetekben a dalgona játékot. Kész szerencse, hogy nem valamelyik másikat!

Forrás: justjared.com